Minecraft OPSkyBlock sunucuma neler ekliyebilirim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Pika NetWork

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
23
Minecraft
BarisBeyR3KT

Discord:

HellsBelly#8465

Merhaba arkadaşlar ben barış bugün sizlere bir sorum olacak opskyblock sunucusu açtım ve neler ekliyeyim diye size soruyorum sence neler eklemeliyim?

Özel sistem kodlatabilirsin 100 200₺ arası veya istersen platform önerebilirim ordan eklenti alabilirsin hâli hazır da 2 tane var şuan yakında 3 tane daha çıkacak

Paketin alıntı değil ise güzel bir event sistemi yap deim klasik adalardan ziyade güzel hoş bir ada schematick yap onun harici klasik op skyblock da olmayan sistemler yap onun harici saygılı ve aktif bir yönetim ekibi güzel bir site güzel bir spawn vs yapabilirsin.

Özel sistem kodlatabilirsin 100 200₺ arası veya istersen platform önerebilirim ordan eklenti alabilirsin hâli hazır da 2 tane var şuan yakında 3 tane daha çıkacak
nasıl özel sistem yani?

Paketin alıntı değil ise güzel bir event sistemi yap deim klasik adalardan ziyade güzel hoş bir ada schematick yap onun harici klasik op skyblock da olmayan sistemler yap onun harici saygılı ve aktif bir yönetim ekibi güzel bir site güzel bir spawn vs yapabilirsin.
zaten pluginerim + skripter fakat fazla aklıma birşey gelmiyordu bu yorumun için teşekkür ederim, en yakın zamanda bu isteklerini dile getireceğim.

Eğer gerçekten kendi sunucun için güzel sistemler düşünüyorsan gelişmiş Op Skyblock sunucularını biraz gezin ve orada olan sistemler neyin nesiymiş? Bir gör ve bak. Sana tabii ki bu sistemin aynısını yaptır demiyorum fakat bu sistemlerden ortak fikir çıkarıp bir şeyler çıkarabilirsin :3

Eğer gerçekten kendi sunucun için güzel sistemler düşünüyorsan gelişmiş Op Skyblock sunucularını biraz gezin ve orada olan sistemler neyin nesiymiş? Bir gör ve bak. Sana tabii ki bu sistemin aynısını yaptır demiyorum fakat bu sistemlerden ortak fikir çıkarıp bir şeyler çıkarabilirsin :3
Yorumun için teşekkürler Yiğit Efe Okur.

Bence sistemler için türk sunucuları değil de yabancı sunucuları gez daha çok sistem görürsün ve hayal gücün gelişir

Kimseye bakma, otur özgün fikirler üret. Ordan burdan toplama sistemlerle sunucu açma, kaliteli iş yapacaksan AR-GE ekibi oluştur. Bir hafta kadar neler eklenebilir diye düşün. Alıntı sunucular görmekten bıktım usandım artık.
Herhangi bir sıkıntında elimden geldiğince yardımcı olurum, Discord'um Hanekawa#9949

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl