Minecraft OPSkyblock paketi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SegaNetwork
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 3.004
kaç lira vermişdin ?
Geçen sene aldım 35 TL olması lazımdı ücret ucuz evet katılıyorum fakat satıcı arkadaş bana bu şekilde söylemedi yani 20 plugin olan sistemsiz Bi paketten bahsetmedi 5 6 tane özel sistemli heryerde bulunmayan sistemlerin olduğu paketten bahsetti artı olarak benim özel isteklerim vardı onlarıda yapacağını belirtti ve anlaşma bu şekilde sağlandı elimde tüm kanıtlar var.ayrıca arkadaşın özel sistemden kastı kasa menü warp eklentileri falan sanırım çünkü başka bir sistem yok, ayrıca birde özle yapım harita dedi ve leak sitesinden harita verdi. Bu arkadaşın geçen günlerde leak sitesinden harita sattığınıda duydum.

Geçen sene aldım 35 TL olması lazımdı ücret ucuz evet katılıyorum fakat satıcı arkadaş bana bu şekilde söylemedi yani 20 plugin olan sistemsiz Bi paketten bahsetmedi 5 6 tane özel sistemli heryerde bulunmayan sistemlerin olduğu paketten bahsetti artı olarak benim özel isteklerim vardı onlarıda yapacağını belirtti ve anlaşma bu şekilde sağlandı elimde tüm kanıtlar var.
keyubu discorduna bakarmısın merak ettim paketi 200 lira verdiğim paketle karşılaştırıcam :D

keyubu discorduna bakarmısın merak ettim paketi 200 lira verdiğim paketle karşılaştırıcam :D
Bakacağım az sonra ayrıca aldığın paketi biliyorum kozmetiktrn öte birşey yok 120 sistemli diye satılıyor heryeri bug dolu ?

Geçen sene aldım 35 TL olması lazımdı ücret ucuz evet katılıyorum fakat satıcı arkadaş bana bu şekilde söylemedi yani 20 plugin olan sistemsiz Bi paketten bahsetmedi 5 6 tane özel sistemli heryerde bulunmayan sistemlerin olduğu paketten bahsetti artı olarak benim özel isteklerim vardı onlarıda yapacağını belirtti ve anlaşma bu şekilde sağlandı elimde tüm kanıtlar var.ayrıca arkadaşın özel sistemden kastı kasa menü warp eklentileri falan sanırım çünkü başka bir sistem yok, ayrıca birde özle yapım harita dedi ve leak sitesinden harita verdi. Bu arkadaşın geçen günlerde leak sitesinden harita sattığınıda duydum.
eh adam basa basa dolandırdığını belli etmiş fakat sen ucuza almak için kabul etmişin ama paranı kaybetmişsin...
35 tlye özel bir paket hemde mapli kim verebilirki
umarım birdaha böyle birşeyle karşılaşmazsın eğer düzgün özel paket istiyorsanız biraz soruşturun satıcıyı(bilindik değilse)

RuhunGenci#0900 ekle konuşalım

eh adam basa basa dolandırdığını belli etmiş fakat sen ucuza almak için kabul etmişin ama paranı kaybetmişsin...
35 tlye özel bir paket hemde mapli kim verebilirki
umarım birdaha böyle birşeyle karşılaşmazsın eğer düzgün özel paket istiyorsanız biraz soruşturun satıcıyı(bilindik değilse)
Hmm @CAN147 güvenilir diyorlar ondan mı alsam ?

Hmm @CAN147 güvenilir diyorlar ondan mı alsam ?
Benden bir paket almışsınız zaten memnun kaldığınızı dile getirmişsiniz ilginiz için teşekkürler ancak bu aralar biraz meşgulüm.
Her hangi bir sıkıntınız olursa mesaj göndermeniz yeterli iyi forumlar.
Adsızs.png

Adsız.png

MC-Market ten alan kişi varsa banada yaza bilirmi iyi mi orada ki ler.

MC-Market ten alan kişi varsa banada yaza bilirmi iyi mi orada ki ler.
İyi fakat sistemleri türkiye'deki paketlere göre biraz daha farklı mesela skyblock setuplarında maden falan var yani paketi alıp türkçeleştirip sistemlerini türklere uygun hale getirirseniz mükemmel olur sunucunuz

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl