Minecraft OPSkyblock paketi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SegaNetwork
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 3.004
S

SegaNetwork

Ziyaretçi
Öncelikle merhabalar değerli forum üyeleri. Piyasada en az 3-4 paket satın aldım fakat hiçbiri istediğim gibi değildi.
Bu işlerden anlıyorum fakat yaratıcılığım ve bilgim bazen yetmiyor. Tutacak bir paket yapamıyorum. Bana bu konuda yardımcı olabilecek birisi varsa DM bekliyorum.
Hazır paket'te olur hiç sorun değil fakat özellikleri sağlam olan , oyuncuyu oyunda tutacak bir paket arıyorum. Özel paket almaya güven sıkıntım var. Eğer özel paket satışı yapan bir onaylı satıcı var ise nasıl güvenebileceğimi şuanlık bilmiyorum. Discord bırakırsanız ben sizi eklerim (sadece onaylı satıcılar için açılmış bir konu). Sadece bana bir güvence sağlamanız yeterli. O kadar çok para harcadım ki artık sıkıldım. Parayı vermeden önce herşeyi vaat ediyorlar sonra parayı verince elimize internette bulabileceğimizlerden daha kötü bir paket sunuyorlar. Bıktım artık lütfen yardımcı olursanız sevinirim.

(SADECE OPSKYBLOCK PAKETİ)

OPSkyblock paketi yok.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Forumda gördüklerim tam anlamıyla benlik değil , büyük opskyblock sunucularındaki gibi bir paket istiyorum. Forumdaki paketler daha çok default paketler gibi template gibi.
Mc-marketten al bi paket türkçeleştir. Türklerden sana hayır yok.

Bizim takımı öneriyorum size özel bir eklenti paketi yapabiliriz.

Kesinlikle MC-market yabancı paketleri öneririm bende aynı hataya çok düştüm paket ücretsiz 2015 skyblock paketlerinden bile kötüydü 5 6 özellik adı altında ve özel skript ler ile anlaşıldı adam bana 21 eklentili berbat ötesi bir paket sattı ?
Bu arkadaşın ismini vermem yasakmı bilmiyorum ama istersen paketi sana verebilirim tabii beğenirsen ?
Bana özel olarak yapıldığı için dağıtmamda sakınca yoktur herhalde çünkü özel diyerek ekstra ücret aldı bu arkadaş.
Discord : Rahmi Can Yılmaz#9356

Kesinlikle MC-market yabancı paketleri öneririm bende aynı hataya çok düştüm paket ücretsiz 2015 skyblock paketlerinden bile kötüydü 5 6 özellik adı altında ve özel skript ler ile anlaşıldı adam bana 21 eklentili berbat ötesi bir paket sattı ?
Bu arkadaşın ismini vermem yasakmı bilmiyorum ama istersen paketi sana verebilirim tabii beğenirsen ?
Bana özel olarak yapıldığı için dağıtmamda sakınca yoktur herhalde çünkü özel diyerek ekstra ücret aldı bu arkadaş.
ark eklenmiyor keyubuda etiketledim bakarmısın

kaç lira vermişdin ?

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl