Bulundu Minecraft Op SkyBlock Spawner Skripti

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kalender
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.694
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kalender

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
5
Öncelikle Herkese Merhabalar
Ben 1 Aydır 1 Skript Arıyorum Ama Hala Bulamadım Belki Siz Bulursanız Die
Söylüyorum Skript İçerisindeki komutlar.
/altinsp,/altinspcevir,/altinspcevir64
/spmarket,/spcevir,/spcevir64
Altin sp komutunda altın sp var sp market komutunda demir sp var
Çevir diyincede 3 tane altin sp ye 1 altin block sp
sp market cevir diyincede 2 demir spye demir block sp veriyordu.
Skript içinde Olan Spawnerler
Prizmarin spawner,Sünger spawner,Zümrüt blok spawner,Elmas blok spawner
Altın blok spawner,Demir blok spawner
Zümrüt spawner,Elmas spawner,Altın spawner,Demir spawner
Bu Spawnerler Vardı Eğer Böyle Bir Skript Biliyorsanız
Bana Atarsanız Çok Sevinirim.

Eğer bugsuz felan istiyorsan pluginini tavsiye ederim 25tl'dir.Pluginini alacaksanız FuryRS ye ulaşın.
Eğer bugsuz skriptini istiyorsan kodlayıp 10tl gibi cüzi bir fiyata satabilirim size,ha eğer buglu olsun sıkıntı yok diyorsanız biraz forumu araştırınız...

Oyuncular spawneri yerleştirdiklerinde eğer kırarlar ise bug oluşuyor ve spawnerin koyulmuş olduğu noktada spawner olmasa bile demir doğuyor.

benim kullandıgım skriptte bug yok 1 aydır kullanıyorum neyse bilgilendirdiğin için eyw

Parasız Olamazmı Parasız Kodlasanız?

aga parasız kodlayanını bulamam yani düşün @FuryRS bile okadar emek verdi parasız satılmaz

Kardeş Param Yok O yüzden Kb.

Oyuncular spawneri yerleştirdiklerinde eğer kırarlar ise bug oluşuyor ve spawnerin koyulmuş olduğu noktada spawner olmasa bile demir doğuyor.
yapmayı bilmiyorsanız bug olur tabiki bir şeyi test etmeden buglu demeye hakkınız yok skript ile çok temiz şekilde kodlanabiliyor o dediğiniz buglar sağda solda fink atan çöp skriptler için geçerli

yapmayı bilmiyorsanız bug olur tabiki bir şeyi test etmeden buglu demeye hakkınız yok skript ile çok temiz şekilde kodlanabiliyor o dediğiniz buglar sağda solda fink atan çöp skriptler için geçerli
Hocam yapmayı bilmiyorsunuz değil,bilmeyenler var forumlarda.Çoğu item spawner skripti buglu ??

Hocam yapmayı bilmiyorsunuz değil,bilmeyenler var forumlarda.Çoğu item spawner skripti buglu ??
"o dediğiniz buglar sağda solda fink atan çöp skriptler için geçerli" demiştim zaten skriptle yapılan bir şey illaki buglu olmak zorunda değil sonuçta kodlar arkaplanda java'daki haline çevriliyor takıldığım yer insanların bir sistemin skripti mutlaka ya buglu ya laglı olur tarzı düşünmeniz

Eğer bugsuz felan istiyorsan pluginini tavsiye ederim 25tl'dir.Pluginini alacaksanız FuryRS ye ulaşın.
Eğer bugsuz skriptini istiyorsan kodlayıp 10tl gibi cüzi bir fiyata satabilirim size,ha eğer buglu olsun sıkıntı yok diyorsanız biraz forumu araştırınız...
Onaylı Satıcı Olmayanların Satış Yapması Yasak Değil Mi ?[DOUBLEPOST=1522605536,1522605498][/DOUBLEPOST]
"o dediğiniz buglar sağda solda fink atan çöp skriptler için geçerli" demiştim zaten skriptle yapılan bir şey illaki buglu olmak zorunda değil sonuçta kodlar arkaplanda java'daki haline çevriliyor takıldığım yer insanların bir sistemin skripti mutlaka ya buglu ya laglı olur tarzı düşünmeniz
Kardeşim Para Biriktirip 15tl ye SoloTürk Ün İtemspawner skriptini al kendim de kullanıyorum 0 bug %100 efsanelik :)

SoloTürk Ün Skript Linkini Atarmısın Bir Bakayım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl