Tanıtım Minecraft One In The Chamber Plugini Nasıl Kullanılır//Oitc

İşinize Yaradımı

• Kullanılan toplam oy
    14
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TheOyunBozan

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
7
Merhaba arkadaşlar, bugün başka bir plugin anlatımı yapacağım. Bu minigames pluginini bilmeyeniniz yoktur. Ok ile diğer oyuncuları öldürmeye çalışıyoruz.
GEREKEN PLUGİNLER:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

(Üstüne tıklayıp indirebilirsiniz)

Oitc haritasını oluşturalım
Haritamızı oluşturduktan sonra

"/oitc" Yazarak komutlarımızı görelim.
/oitc create Oitc(İstediğiniz Adı Yapın)

Arenamızı oluşturduk. Şimdi oyuncular arenaya girince nerede bekleyeceklerini belirleyeceğiz. Unutmayın ben lobiden bahsetmiyorum. Bekleme salonundan bahsediyorum. Yani arenaya girince oyun başlanana kadar beklenilen yerden bahsediyorum. Bekleme salonununu yapın ve ışınlanacakları yerlerin üstünde durun. Ve:
/oitc setmainlobby Oitc(Arena Adını Yazın)
Şimdi arenamıza geri dönelim. Oyuncular nerede ışınlanacaklar onu belirleyelim. 5-6 tane farklı yerin üstünde durup bu komutu yazalım.
/oitc addspawn Oitc(Arena Adı Yazın) 5-6 kez farklı yerde bu işlemi uygulayın.
Artık arena ile olan işimiz bitti. Şimdi oitc ana lobiye gidelim ve şunu yazalım
/oitc setlobby Oitc(Arena Adı)
Şimdi tek kalan iş tabelalar ile oyuna girmelerini sağlayacağız. Tabelayı bir yere koyalım ve Tabelaya:
1. Satıra: oitc
2. Satıra: Oitc(Arena Adını Yazın)

Tüm işlemlerimiz bu kadardı artık oyuna girebilirsiniz!

Dikkat: Yazıların tamamı bana aittir. İzinsiz alıntı yapmayınız

Tebrikler yararlı anlatım.

Teşekkürler :)

Teşekkürler

Kardeşim Birşey Anlamadım Videoya Çekseniz

Kardeşim Birşey Anlamadım Videoya Çekseniz

Merhaba. Moderatorumuz bu hafta aktif olamadigi icin Musait olduğum vakit resim + videolu anlatimini bizzat anlatacagim

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çok teşekkürler

a
Merhaba arkadaşlar, bugün başka bir plugin anlatımı yapacağım. Bu minigames pluginini bilmeyeniniz yoktur. Ok ile diğer oyuncuları öldürmeye çalışıyoruz.
GEREKEN PLUGİNLER:

(Üstüne tıklayıp indirebilirsiniz)
Oitc haritasını oluşturalım
Haritamızı oluşturduktan sonra

"/oitc" Yazarak komutlarımızı görelim.
/oitc create Oitc(İstediğiniz Adı Yapın)

Arenamızı oluşturduk. Şimdi oyuncular arenaya girince nerede bekleyeceklerini belirleyeceğiz. Unutmayın ben lobiden bahsetmiyorum. Bekleme salonundan bahsediyorum. Yani arenaya girince oyun başlanana kadar beklenilen yerden bahsediyorum. Bekleme salonununu yapın ve ışınlanacakları yerlerin üstünde durun. Ve:
/oitc setmainlobby Oitc(Arena Adını Yazın)
Şimdi arenamıza geri dönelim. Oyuncular nerede ışınlanacaklar onu belirleyelim. 5-6 tane farklı yerin üstünde durup bu komutu yazalım.
/oitc addspawn Oitc(Arena Adı Yazın) 5-6 kez farklı yerde bu işlemi uygulayın.
Artık arena ile olan işimiz bitti. Şimdi oitc ana lobiye gidelim ve şunu yazalım
/oitc setlobby Oitc(Arena Adı)
Şimdi tek kalan iş tabelalar ile oyuna girmelerini sağlayacağız. Tabelayı bir yere koyalım ve Tabelaya:
1. Satıra: oitc
2. Satıra: Oitc(Arena Adını Yazın)

Tüm işlemlerimiz bu kadardı artık oyuna girebilirsiniz!

Dikkat: Yazıların tamamı bana aittir. İzinsiz alıntı yapmayınız
[/quote
kardes yptm ama arenama giremiyorum altta kirmizi bisi diyo end felan bisiler sacmaliyo

Merhaba. Moderatorumuz bu hafta aktif olamadigi icin Musait olduğum vakit resim + videolu anlatimini bizzat anlatacagim

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ne zaman cekersiniz ?

faction pl yüklü burdaki 3 pl direk factiona atsam çalışırmı ?

Peki Bu Oitcin Arenalarının Linkleri Varsa Atabilirmisiniz Zahmet Olmassa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl