Çözüldü Minecraft Ölüm duyurusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cangac98

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Başlıkta yazdığım gibi ölüm duyurusu plugini nasıl yapabilirim yani istediğim ye şu şu gibi
Screenshot_5.webp
yani texturenü itemsadderdsn yapabilirim fakat bunun gibi sol veya sağ üste çıkmasını nasıl yapabilirim bilmiyorum yardımcı olurmusunuz announcrmentplus pluginiyle denedim ama yapamadım sanırım orda çıkması toastbar ile oluyormuş ama yapamadım yardım edermisiniz günlerdir uğraşıyorum ama yapamıyorum

Bunu yapmak çok basit. Skript, bossbar ve ItemsAdder kullanarak bunu yapabilirsiniz.

Önce tasarımı yapın, tasarımın boyutunun bossbar’a uygun olduğundan emin olun.

Oyuncu öldüğünde Skript kullanarak sunucudaki bütün üyelere istediğiniz tasarımı gönderecek bir bossbar ayarlayın, size tavsiyem bossbar’ların stacklenmesini önleyin ve oyuncunun adı uzun olduğunda bossbar biraz bozulacağından uzun adları (…) gibi kısaltmalarla ekleyin.

Eğer böyle bir Skript yazamayacaksanız bossbar tasarımını bitirdikten sonra buraya geri dönüş yapın size yardımcı olurum.

Bunu yapmak çok basit. Skript, bossbar ve ItemsAdder kullanarak bunu yapabilirsiniz.

Önce tasarımı yapın, tasarımın boyutunun bossbar’a uygun olduğundan emin olun.

Oyuncu öldüğünde Skript kullanarak sunucudaki bütün üyelere istediğiniz tasarımı gönderecek bir bossbar ayarlayın, size tavsiyem bossbar’ların stacklenmesini önleyin ve oyuncunun adı uzun olduğunda bossbar biraz bozulacağından uzun adları (…) gibi kısaltmalarla ekleyin.

Eğer böyle bir Skript yazamayacaksanız bossbar tasarımını bitirdikten sonra buraya geri dönüş yapın size yardımcı olurum.
Atılan görselde bossbar değil advancements kullanılmış.

Yukarıda yazdığım mesajdaki “bossbar” kelimelerini “advancements” ile değiştiriniz.
Advancementsten kastım "Toast" mesajları, skriptle bunları gönderebileceğinizi sanmıyorum. Bukkit API tarafındaysa Advancement API stable değil ve Unsafe olarak işaretlenmiş. Çünkü bir kişiye toast göndermek için Advancement oluşturmalı, o advancementi oyuncuya grant etmeli ve o advancementi tekrardan oyuncudan almalı yani revoke etmelisinz ki toast mesajı çıksın. Bunlar yapılırken diske kaydetme dahil bir çok işlem yapılıyor ve sunucuda fazlaca lag oluyor. Yani Bukkit api kullanmaktansa packetlerin yada NMS'nin kullanılması gerek. Paket kısmındada Packetevents gibi eklentilerin Advancement paketleri için hazır olarak Wrapperleri yok. Yani bu sistemin doğru ve performansı etkilemeyecek bir şekilde yapılması için bilgili bir geliştiriciden yardım alınması gerekiyor.

Advancementsten kastım "Toast" mesajları, skriptle bunları gönderebileceğinizi sanmıyorum. Bukkit API tarafındaysa Advancement API stable değil ve Unsafe olarak işaretlenmiş. Çünkü bir kişiye toast göndermek için Advancement oluşturmalı, o advancementi oyuncuya grant etmeli ve o advancementi tekrardan oyuncudan almalı yani revoke etmelisinz ki toast mesajı çıksın. Bunlar yapılırken diske kaydetme dahil bir çok işlem yapılıyor ve sunucuda fazlaca lag oluyor. Yani Bukkit api kullanmaktansa packetlerin yada NMS'nin kullanılması gerek. Paket kısmındada Packetevents gibi eklentilerin Advancement paketleri için hazır olarak Wrapperleri yok. Yani bu sistemin doğru ve performansı etkilemeyecek bir şekilde yapılması için bilgili bir geliştiriciden yardım alınması gerekiyor.
Evet, skript bunu yapamıyor olsa bile addon bunu yapabiliyor; Skript-advancements. Size katılıyorum, örneğin; arkadaşın istediği özellik duyuru şeklinde çalışıyor ve bu bütün oyuncuları hedef alacaktır fakat bir başarı oluşturduktan hemen sonra bütün oyuncuların bu başarıyı elde etmesini sağlarsanız diğer türlü yapılacak işe göre (tek tek oluşturup oyunculara göndermektense) daha verimli olacaktır. Örneğin hoş geldin mesajı...

Kod:
display toast using diamond, "SELAM!" and challenge to player

Başlıkta yazdığım gibi ölüm duyurusu plugini nasıl yapabilirim yani istediğim ye şu şu gibi Ekli dosyayı görüntüle 250679yani texturenü itemsadderdsn yapabilirim fakat bunun gibi sol veya sağ üste çıkmasını nasıl yapabilirim bilmiyorum yardımcı olurmusunuz announcrmentplus pluginiyle denedim ama yapamadım sanırım orda çıkması toastbar ile oluyormuş ama yapamadım yardım edermisiniz günlerdir uğraşıyorum ama yapamıyorum
Bunu yapmak için eklentimi kullanabilirsiniz :love:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl