MineCraft Nereye Gidiyor ?

MineCraft Nasıl Gidiyor ?

• Şuan güzel gidiyor bozmamalı.

• Yeterli değil dahada geliştirilmeli ve önem verilmeli.

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TearDropX

Buum
Elmaslar
61
Minecraft.jpeg
ayraç.png

Sizce MineCraft Nereye Gidiyor ?
MineCraft Microsoft tarafından satın alınmadan önce Mojang MineCraft'a güncellemeleri -sanki bedava iş yapıyorlar- çok seyrek getiriyordu. Getirilen güncellemeler iyi hoş ancak yetersiz kalıyor ve geç geliyordu.
Microsoft MineCraft'ı aldıktan sonra MineCraft'ın kaderi iyice değişti.
Şöyleki Microsoft MineCraft'ı önemli bir gelir kaynağı olarak değerlendirerek daha çok genç kitleye ulaşmak istiyor.

ayraç.png

Alonebey.png

Microsoft'un MineCraft'ı Almasındaki Amaç Nedir ?

Konumuzdan sapmak istemiyorum ancak yinede bu konuya değinmek lazım.
Okuduğum bir kaynak şöyle diyor:
"Microsoft çaresiz bir şekilde genç nesle ulaşmaya ve onları müşterisi haline getirmeye ihtiyaç duyuyor. Skype ve Nokia yatırımlarına rağmen gençlerin Windows tabanlı telefonlar ile ilgilenmediği bir gerçek ve Microsoft’un bu açığı kapatmak için yeni bir şeye ihtiyaç duyuyor."
Bencede dediklerinde sonuna kadar haklılar öylede olmalılar zaten.
Tamam, artık Microsoft'u bırakalım ama son bir içerik daha var.

ayraç.png

ayraç.png

- Minecraft hakikaten çok önemli bir yatırım. Bütün dünyanın bildiği ve çok değerli bir oyundan bahsediyoruz. Oyundan da ötesinde bir yapı aslında Minecraft. Biz Microsoft olarak Minecraft'ı daha çok eğitici yönüyle değerlendirmek istiyoruz. Şimdi, şu anda bu oyunu ve bu franchise’ı konumlandırmamız bu yönde. Ticari bakmıyoruz kesinlikle bu konuya. Bu ürünün kişisel gelişim, çocukların eğitimine ve gelişimine verdiği katkılarını sorgulayarak o yöne doğru konumlandırıyoruz. -

ayraç.png

Aslında baştada söylediğim gibi MineCraft'ın kaderi Microsoft ile değişti diyebiliriz.
ayraç.png

Son Sözlerim:
Bence MineCraft Microsoft ile süper bir ivme tutturdu ve böylede devam edicektir.
Ancak daha gerçekçi ayrıntılar eklenirse daha güzel ve hoş olacağından eminim.

ayraç.png

Peki bu konu hakkında sizin görüşleriniz nelerdir ?
Yorum kısmında belirtin ve yukarıda bulunan ankete katılmayı unutmayın.
Sağlıcakla kalın, görüşmek üzere.
ayraç.png

Moderatör tarafından düzenlendi:
Vay Kimleri görüyorum :)
Ben Twenor42

Hoşgeldin nerelerdeydin sen gittiğinden beri güncellemeleri takip etmeyi bıraktım zaten aldı başını gidiyor :)

Hoşgeldin nerelerdeydin sen gittiğinden beri güncellemeleri takip etmeyi bıraktım zaten aldı başını gidiyor :)
Nerede olduğum değil şuan burada olup seninle muhabbet etmem önemli reis.

Aynen :) Soruna cevap vereyim Minecraft 1 sene 3.0 ı görür :) ev aletleri arabalar :) silahlar ne ararsan olur

Açıkçası MineCraft şuan genel anlamda çok geride. Oyun eskisi gibi. Sadece teknik değişim, biraz komut ve blok. Aslında Microsoft çok büyük bir şirket ama nedense çok zor bir şeymiş gibi şu oyuna 2 tane daha fazla blok ekleyemedi. 1.10 gibi dev bir sürümde bir kaç yaratık ve blok ve oto zıplama. Neredeyse kayda değer bir şey yok. Ben 10 - 20 blok eklenmesini, ördek veya kuş gibi yaratıkların eklenmesini isterim. Mısır Zombisini ben ne yapayım? Microsoft genç kitlelere ulaşmak istiyorsa bundan daha fazla gayret göstermelidir...

Minecraft Bence Hic Gelismemeli :)
Oyunda Sunucular V.S Kuruyoruz
Kısacası Kendi Çapımızda Bir Şeyler Yapmaya Çalışıyoruz... Ben Minecraftin Gelecegini Hic Guzel Bulmuyorum...

SAYGILAR...

Minecraft yaş sınırlaması -13'e indiği zaman cokusler başlamıştı. Hile açmadan insan gibi oyun oynayabilselerdi suan böyle bir durum söz konusu olmazdı.Insanları minecrafttan soguttular.

Minecraft yaş sınırlaması -13'e indiği zaman cokusler başlamıştı. Hile açmadan insan gibi oyun oynayabilselerdi suan böyle bir durum söz konusu olmazdı.Insanları minecrafttan soguttular.
Haklısın. Çocuk İşte :(

Minecraft yaş ortalaması kesinlikle -10 düştü , örneğin: bu yaşlarda olan çocuklar kendisine hack açılarak ölüyorsa o'da sinirlenip hack açiyor , hilesiz oyun oynamamızı engelliyorlar, Minecraft'ın gidişi CS:GO gibi kötü yönde :/

Sadece Birşey Dicem Minecraft Yeni Versiyonlarında Minecraft PVP Öldü Buda Çok Kötü Oldu.

Güncellemeler Geliyor Ama Boşuna Hiçbir Degişiklik Farketmiyorum ve bide bu oyunda yaşı küçük arkadaşlar var bişey yapılması gerek teşekkürler.

Son düzenleme:
Yaptıkları tek şey yeni bloklar eklemek.Ha bide 1.9'da biraz tekniklerle oynamışlardı.
Oturuyorlar.Çalışma 0.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl