Minecraft Nereye Gidiyor? Eski Ruh mu, Yeni Sistemler mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Rousseaw
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 120
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Rousseaw

Omne propositum habet.
Sunucu Sahibi
Elmaslar
176
Discord İzni
Minecraft
Rousseaw

Discord:

Rossaw

mctr.webp

Merhaba Değerli MC-TR.COM Sakinleri,

Bugünkü konuyu açma amacım Minecraft kitlesinin yöneliminden bir nebze emin olabilmek. Sorumuz ise basit!

Sizce Minecraft eski sistemler ve PvP mekanikleriyle mi güzeldi, yoksa günümüzdeki sistemler ve PvP mekanikleri çok daha güzel mi?

Herkesin bu konuda görüşünü merak ediyorum.

İyi Forumlar..

eski sistem ve pvp mekanikleriyle çok daha iyidi o zevki bir daha asla vermeyecek

PvP Konusunda Eski Ruhta devam ediyo diyebiliiriz ama skyblock towny survival gibi oyun modlarında yenilik ve görsel daha önemli olmaya başladı tabi eskinin tadı başka

eski minecraft yetersizdi eski günler eski olduğu için güzeldi minecraft herkesin bayıldığı 1.8.9 sürümünden sonra bir yenilik getirmeseydi oyun zaman içinde ölüp gidecekti, zaten sunucu sahipleride bilirki minecraft şuan bile çok aşırı yetersiz istediğini istediğin şekilde yapamıyorsun

Minecraft eskiden güzeldi diyen kişi ya ozamanlar ciddi minecraft oynayacak kadar boş zamanı vardı yada "oyunda baya oldum" imajı vermeye çalışıyor

Eskiden pvp atarken zevk alırdın eskiden bi havası vardı eskiler vardı en azından şimdi hiçbiri yok koca saçmalık 1.16.5 de pvp mi olur sacma sacma modlar getirdiler yok boxpvp maden kasıyon 1.16.5 de adam kesiyon ne zevk alıyolar anlamıyorum. 1.8 pvpsi gelmiş geçmiş en iyi pvpdir ve bir daha gelmez gelse bile o eski pvpciler yoklar haliyle zevk de yok.

Eskiden pvp atarken zevk alırdın eskiden bi havası vardı eskiler vardı en azından şimdi hiçbiri yok koca saçmalık 1.16.5 de pvp mi olur sacma sacma modlar getirdiler yok boxpvp maden kasıyon 1.16.5 de adam kesiyon ne zevk alıyolar anlamıyorum. 1.8 pvpsi gelmiş geçmiş en iyi pvpdir ve bir daha gelmez gelse bile o eski pvpciler yoklar haliyle zevk de yok.
Pvp zamanı kitlesi zaten artık minecraft oynamıyor (1.8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl