Tanıtım Minecraft Nasıl Satın Alınır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

FurkanÖzcan

Emekli Ekip Lideri.
Elmaslar
1.248

Discord:

FurkanÖzcan#6347

qjde4b-png.7448

bLByk0.gif

Öncelikle
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
tıklıyoruz ve siteye giriyoruz ondan sonra ''MİNECRAFT'I SATIN AL'' butonuna tıklıyoruz.

6JPdZ7.png

bLByk0.gif

Tıkladıktan sonra minecraft hesabımızı oluşturuyoruz ve e-postamızı doğruluyoruz.

0En92W.png

bLByk0.gif

Sonraki adım ise minecraftı almak olacak , bilgilerimizi dolduruyoruz ve ''SATIN AL'' butonuna tıklıyoruz.

W7kmrL.png

Sonrasında ise minecraft'ı indiriyoruz ve hesabımız ile giriş yapıyoruz.
Artık sizinde bir premium hesabınız var.
Güle güle kullanın.
İyi Forumlar...

zaten konu bulunmuyor muydu? eski konu daha güzeldi bence :P

Bence böyle konular bana biraz gereksiz geliyor.Saten talimatları veriyor satın alırken :p

Bunu bilmeyen yoktur be güzel insan. Koskoca satın al butonu çıkıyor orada zaten bunu bilmeyecek kadar bir insan küçükse zaten yaşı yetmiyordur o yüzden gerek yoktu.​

Bunu bilmeyen yoktur be güzel insan. Koskoca satın al butonu çıkıyor orada zaten bunu bilmeyecek kadar bir insan küçükse zaten yaşı yetmiyordur o yüzden gerek yoktu.​

Böyle bir konu açmayı düşünen kimse olmadığı için açayıp dedim fakat şuan keşke açmasaydım diyorum hocam.

Böyle bir konu açmayı düşünen kimse olmadığı için açayıp dedim fakat şuan keşke açmasaydım diyorum hocam.
Daha faydalı konular düşünebilirsin böyle basit konuları kimse umursamıyor. Farklı konularda görüşmek üzere o zaman.​

Geri dönmüşsün helal sana nerelerdeydin?
Bu arada belli olmaz Yusuf abi insanın dalgınlığına gelir veya başka birşey olur İnsanlık Hali.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl