Minecraft nasıl indirilir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan igrahiga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 949
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

igrahiga

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
1
Minecraft
igrahiga
Hepinize Merhaba. Ben igrahiga! Acaba minecraft java edition nasil indirebilirim. Sey Tlauncher gibi bir suru launcher denedim ama olmuyor. Yasadigim yerde internet sikintisi var. Yani launcher olmadan minecraft'ti nasil indirebilirim?(Eger konuyu yanlis yerde actiysam sadece duyurmak yeterli. Bu forumu daha dun kesfettim)

Hepinize Merhaba. Ben igrahiga! Acaba minecraft java edition nasil indirebilirim. Sey Tlauncher gibi bir suru launcher denedim ama olmuyor. Yasadigim yerde internet sikintisi var. Yani launcher olmadan minecraft'ti nasil indirebilirim?(Eger konuyu yanlis yerde actiysam sadece duyurmak yeterli. Bu forumu daha dun kesfettim)
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Kendi sitesinden indirebilirsin.

Selam Cevabin icin tesekurler ama msi bulunamiyor gibi bir hata veriyor (deneme surumu. orjinal surumu almadim cunku buna
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Kendi sitesinden indirebilirsin.
Selam Cevabin icin tesekurler ama msi bulunamiyor gibi bir hata veriyor (deneme surumu. orjinal surumu almadim cunku buna benzer hata cikarsa param gitmis olur)

Selam. Cevabin icin tesekurler ama launcher olmadan indirme sansim yokmu acaba?
Ne yazık ki Minecraft'ı doğrudan oynamanız pek mümkün değil. Oyuna girmeden önce launcher üzerinden birçok ayar yapmanız gerekmekte olup, bu sebepten launcher kullanmalısınız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl