Minecraft nametagedit bot!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan _BaRiS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 766
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

_BaRiS

Be careful and no one should panic!
Elmaslar
254
Merhaba, arkadaşlar ben bir bot istiyorum hem sunucunun motd kısmında 1/250 yazıcak ve tab tuşuna basınca botun adı çıkacak nametagedit plugini olacak ama yapabilen, gönderen arkadaşlarıma şimdiden teşekkür ediyorum.

Merhaba, şu bot olayını pek anlayamadım. Sunucu içi mi yoksa Discord mu?

bunu denedimde hata veriyor /fpo add yaparken
Fpo eklentisi Aksu Craft'daki Fakeplayer gibi çalışmaz yani bungeecord sunucularında online sayısına etki etmez Royal Craft sunucusunda böyle fake eklentiler bulunmamaktadır. Ayrıca yukarda paylaşılan Zediaph discord mesajları tamamen sahtedir benimle alakası bulunmamaktadır.

Royal Craft Network sunucusu discord üzerinden destek vermemekle beraber sunucu sahibi olarak Zediaph#6362 dışında discord hesabım bulunmamaktadır paylaşılan sohbet alıntıları hiçbir geçerlilik taşımadığı gibi Royal Craft Network bu mesajlar yüzünden sorumlu tutulamaz. Resmi destek almak için sitemizi kullanabilirsiniz.​

Son düzenleme:
Fpo eklentisi Aksu Craft'daki Fakeplayer gibi çalışmaz yani bungeecord sunucularında online sayısına etki etmez Royal Craft sunucusunda böyle fake eklentiler bulunmamaktadır. Ayrıca yukarda paylaşılan Zediaph discord mesajları tamamen sahtedir benimle alakası bulunmamaktadır.​
tamamdır, zaten güvenilir kişi buldum buarada buradan o dolandırıcıya selamlar!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl