Rehber Minecraft | Modsuz Şekilde Çanta Yapımı?! |

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Başlığı ilk gördüğümde konuya inanmamıştım ama gerçekten de öyleymiş. Bu arada konuyu da baya güzel hazırlamışsın. Emeğine sağlık ;) <3

Düşünce olarak gayet güzel olmuş, umarım gerçek çantalar da oyuna eklenir. Eline sağlık.

Konu için teşekkürler. Ellerine sağlık.

Başlığı ilk gördüğümde konuya inanmamıştım ama gerçekten de öyleymiş. Bu arada konuyu da baya güzel hazırlamışsın. Emeğine sağlık ;) <3
konu baskın yedi nedense bu hafta eski konularıma minik bir baskın yiyorum :D

Düşünce olarak gayet güzel olmuş, umarım gerçek çantalar da oyuna eklenir. Eline sağlık.
umarım

Konu için teşekkürler. Ellerine sağlık.
teşgürler

Bunun yerine Shulker Box gibi daha iyi sistemler kullanabilirsiniz. Bir Shulker Box'a tonlarca Shulker Box koyup sınırsız çanta elde edebilirsiniz.
shulker kutusu 1 yıl önce var mıydı reis çünkü bu konuyu açtığımda yoktu
1593794454600.png

Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Shulker box varken modsuz çanta yapmak mantıksız değil mi?
reis dediğim gibi 1 nisan 2019'da shulker box'un ne olduğunu bilmiyordum
bu arada d.g.k.o

konu baskın yedi nedense bu hafta eski konularıma minik bir baskın yiyorum :D

umarım

teşgürler

shulker kutusu 1 yıl önce var mıydı reis çünkü bu konuyu açtığımda yoktu Ekli dosyayı görüntüle 131794
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

reis dediğim gibi 1 nisan 2019'da shulker box'un ne olduğunu bilmiyordum
bu arada d.g.k.o
Shulker Kutusu 2016 yılından bu yana oyunda mevcut.

Shulker Box daha kullanışlı ama düşük sürümlerde işe yarıyabilir elinize sağlık.

Güzel bir rehber olmuş. Bizim zamanımızda sadece ışınlanma komutu vardı vah vah nerelere geldik böyle ?​

Bunun yerine çanta plugini kullanıyorum lp editör de permission ayarlarını yaptım çok rahat öneririm lag da yapmıyor

Zaten biraz Minecraft oynamış bir oyunucunun bilebileceği bir bilgi olmuş ama yinede elinize sağlık.

Sunucu içi kullanılmasını tavsiye etmiyorum. Fakat; tek oyunculu bölümünde sıkıntı çıkarmayacağını düşünüyorum.
sunucuda sağlam sıkıntılar yaratabilir katılıyorum size

Çok ilginç bir şey mutlaka deneyeceğim. :)

Konun başlığını okuyunca nasıl oluyor diye bir girdim affaladım resmen elinize sağlık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl