ayhantr
Koydum Çalışma Masasını
- Elmaslar
- 6
- Minecraft
- ayhantr
Discord:
ayhankose
Herkese selam ben Ayhan bu konuyu yapabileceklerimi söylemek için açıyorum. Ücretli geliştiricilik yapar hatta 0dan sunucuyu kurabilirim. Ben sizin için mod+plugin karışımı bir sunucu kurmakdan bahsediyorum. Modu ve plugini birlikte optimize çalıştırmak çok zordur. Bunun için birsürü sunucu yazılımı çıkmıştır.(spigot vb. şeylerden bahsediyorum) Bunlar ve dahası ile bütün minecraft sürümlerinde ve bütün sunucu yazılımları ile 100den fazla test sunucu açtım. Hangisi hangi noktada kullanılmalı hangi sürümlerde sorunlar var. Hangi sürümler tamemen bozuk yada sorunlu her şeyi biliyorum. Emin olun plugin+modu karmalayıp kurmak aşırı zor bir durum çünkü zaten pluginler böyle durumlar için tasarlanmadı. Ancak ben kendimi türkiyede bunu en iyi şekilde yapacak az kişiden biri olduğumu düşünüyorum. Eğer hem modlu hem pluginli birsürü farklı ve görülmemiş sisteme sahip bir sunucu kurmak yada bunları yapabilecek bir geliştirici arıyorsanız bana yazabilirsiniz.
Şimdi yaptığım test sunucularından bir tanesinden bir kaç resim paylaşacağım.
Burada gördüğünüz 300+modlu bir modpackin pluginle birleştirilmiş hali.
Son olarak burada modlu eşyaların bulunduğu her sunucuda olan kasa sistemi(kasanın içinde kebap dahi var :DDDD)
Discord: ayhankose
arkadaşlık atın
Şimdi yaptığım test sunucularından bir tanesinden bir kaç resim paylaşacağım.
Burada gördüğünüz 300+modlu bir modpackin pluginle birleştirilmiş hali.
Son olarak burada modlu eşyaların bulunduğu her sunucuda olan kasa sistemi(kasanın içinde kebap dahi var :DDDD)
Discord: ayhankose
arkadaşlık atın