Scoundrel
Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
- Elmaslar
- 9
Merhaba;
Geçen günlerde youtube'ta gezinirken hep böyle modlu seri çekenleri felan görüyorum.
Sonra heyecanlanıp bide ben giriyim kocaman yer yapıp gelişiyim felan diyorum.
Girdikten 10 dakika sonra gamemode geçip işin kötü tarafına geçiyorum 5 dakika sonra kapatıyorum.
Bana lazım olan benimle oynıyacak 2 kişi daha hergün belli saatler veya belirsiz farketmez giricez ve doyasıya eğlenicez.
Eminim benim kafada ve arayan çok kişi vardır.
Şartlar:
- Discord kullanıyo olmak
- Mikrafonu olması gerekir
- 16 yaş veya üstü olması gerekir
- Samimi çabucak ısınabileceğimiz sohbete dalabileceğimiz birisi. Tabikide bu kişisel bişey ama en azından siz anladınız.
Taliplerimi bekliyorum.
Discord: Emrecan Esen#5619
Ekledikten sonra konudan geldiğinizi söyleyin. Ben size kotanın dolup dolmadığını söylerim. Zaten konuyuda güncellerim.
Geçen günlerde youtube'ta gezinirken hep böyle modlu seri çekenleri felan görüyorum.
Sonra heyecanlanıp bide ben giriyim kocaman yer yapıp gelişiyim felan diyorum.
Girdikten 10 dakika sonra gamemode geçip işin kötü tarafına geçiyorum 5 dakika sonra kapatıyorum.
Bana lazım olan benimle oynıyacak 2 kişi daha hergün belli saatler veya belirsiz farketmez giricez ve doyasıya eğlenicez.
Eminim benim kafada ve arayan çok kişi vardır.
Şartlar:
- Discord kullanıyo olmak
- Mikrafonu olması gerekir
- 16 yaş veya üstü olması gerekir
- Samimi çabucak ısınabileceğimiz sohbete dalabileceğimiz birisi. Tabikide bu kişisel bişey ama en azından siz anladınız.
Taliplerimi bekliyorum.
Discord: Emrecan Esen#5619
Ekledikten sonra konudan geldiğinizi söyleyin. Ben size kotanın dolup dolmadığını söylerim. Zaten konuyuda güncellerim.