Sol Reklam

Haber Minecraft Moderatörleri Artık Oyuncuları Kalıcı Olarak Yasaklayabiliyor!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Statius

Katman Kayası
Yasaklandı

Discord:

Statius#2162

Katılım
21 Kasım 2019
Mesajlar
881
Elmaslar
1.130
Puanlar
9.675
Minecraft
DarkSad
Merhaba değerli forum okurları, bu konumuzda Mojang'ın yeni güncellemesi hakkında konuşacağız. Bu güncelleme, Minecraft moderatörlerinin kurallara uymayan oyuncuları Minecraft'tan yasaklamasına yarıyor. O zaman detaylara geçelim!

1606130922497.png


Minecraft Moderatörleri Artık Oyuncuları Kalıcı Olarak Yasaklayabiliyor!
Her sunucu sahibi gibi Mojang'da, oyununda küfür ve güvenlik sorunlarının olmasını istemiyor. Bu yüzden yeni bir karar ile Minecraft moderatörlerine kalıcı olarak yasaklama yetkisi verildi. Evet, yanlış duymadınız. Üstelik bu yasaklama, Minecraft'ın sürümlerinden, çok oyunculuya giriş engeli sağlıyor. Yani, küfür ederken 2 kez düşünün.

Büyük oyunlarda her zaman uygunsuz davranışlar gözükmektedir. Örneğin League of Legends. Her oyunda küfür ve uygunsuz davranışlar diz boyu. Bu nedenle ellerinden geleni yapıyorlar fakat hâlâ önleyemediler. Minecraft ise bu davranışları kökünden kaldırmak için Java Edition hariç tüm sürümlere moderatörler yani devriye gezen polisler ekliyor. Bu polisler, uygunsuz davranışlarda oyuncuları Minecraft'tan kalıcı olarak yasaklıyor. Bu kullanıcı çok oyunculu moda daha giriş yapamıyor.

1606144861827.png


Basın açıklaması yapan Mojang, iOS, Android, PS4, Nintendo Switch, Xbox One ve Windows 10 sürümleri için bu moderatörlerin geçerli olacağını belirtti. Bu basın açıklamasında, topluluk kurallarını ihlal eden oyuncuların kalıcı olarak yasaklanabileceği belirtildi. Buna ek olarak bu topluluk kuralları sadece sohbet için geçerli değil. Sohbetin yanı sıra kitap ve tabelalarda ihlal edilen kurallarda yasaklanmanıza neden olabiliyor.

Bu suçlara dahil olan şeyler şu şekilde: Nefret söylemi, küfür, cinsel içerikli paylaşımlar, kişisel bilgileri ifşa etme, gerçek hayatta tehdit, moderatör taklidî ve daha birkaç kural daha. Bunları yapmadığınız sürece kolay kolay yasaklanmazsınız. Ek olarak belirtelim, bu moderatörler daha Java Edition'da yok. Bu yüzden rahat edebilirsiniz.
 

yilmaztuna

Birisi mi Spawnlandı?

Discord:

∞ Tunasu ∞#1234

Katılım
25 Mayıs 2020
Mesajlar
3
Elmaslar
2
Puanlar
875
Minecraft
tunayilmaz08
23 avro verip oyundan yasaklanmak çok acı olurdu
 
S

Silinen üye 79251

Ziyaretçi

Herhalde başıma böyle bir şey gelse çıldırırım ? (Zaten bugün Euro'da uçmuş.)
 
S

ScaryCraft

Ziyaretçi
umarım başımıza gelmez :/
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!
Yukarı