Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ItzAlpha

I think I'm a wolf
Elmaslar
128
yeni_logo.png

jWMP6j.png

Herkese merhaba forum üyeleri bugün sizlere nasıl mod kurulur bu konuyu ele alacağım, öncelikle çoğu insanın istediği şeylerden biridir mod kurulumu, modlu survival oynamak isterler, ama nasıl kuracaklarını bilmezler, veya internetten araştırıp bir mod bulur fakat nasıl bakacağını bilmez, bende bunu çözmek için bir nebzede olsa size yardım etmeye çalışacağım, çok uzatmadan konumuza geçelim.

ZE6gm3.png

Öncelikle mod yüklememiz için bize forge gerekli, peki nerden bu forgeyi indiririm diyorsun buradan
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
indirebilirsiniz.

Forgemizi buradan ne için kullanacağımızı ayarlıyabilirsiniz örnek olarak en üstekini seçerseniz kendi modlarınızı deneyebilirsiniz aşağıdaki sunucunuz içindir.

y3Wdd7.png

Forgemizi kurduğumuza göre arama yerine %appdata% yazıp .minecraft dosyamızı seçiyoruz.

Şimdi girdiğinize göre orada
mods klasoru yoksa hemen bir mods klasoru oluşturuyoruz.

Şimdi ise elinizde olan
java sürümlü dosyamızı mods klasorune atıyoruz.

Daha sonra minecraftı başlatıyoruz sürüm değiştirme yerinden kurduğunuz forge ile oyuna giriyoruz.

Ve tek oyunculuda bir dünya oluşturuyoruz ve modumuzu deniyoruz.

MvQYya.png

Modu kurduk fakat ben mesela 1 mod yüklemiştim, fakat orada 4 mod yazıyor diyen arkadaşlarımız için forge zaten 3 mod kaplıyor kaç mod var ise sunucunuzda 3 eksiğidir.

ok5Qrk.png

Mesela burada 1 mod var.

yeni_logo.png

Konuyu okuduğunuz için teşşekür ederim iyi forumlar.

Konu iyi de yazılar insanı korkutmuyor değil,(Göz alıyor yani) Lütfen yazılara dikkat edin. Deneme Yazar olarak böyle şeylere dikkat etmeniz gerekiyor...

Son düzenleme:
Konu iyi de yazılar insanı korkutmuyor değil,(Göz alıyor yani) Lütfen yazılara dikkat edin. Deneme Yazar olarak böyle şeylere dikkat etminiz gerekiyor...
Yorumun için teşşekür ederim, eve döndüğüm zaman veya sabah düzenliyeceğim.

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ellerine sağlık eski rehber konusunun yerine bunu sabite alıyorum :)

Eline sağlık konu tasarımı çok şık olmuş konuda yararlı +++++++++++.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl