Çözüldü Minecraft Migration pelerinim buglandı - Yardım lazım...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bor4_

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
108
Minecraft
bor4

Discord:

bor4

Arkadaşlar merhaba,
Bugün çoktandır beklediğim, milyar oyuncusu olan ve önlerden (tamamen şans) sıra kaptığım, Migration yani Mojang hesabını Microsoft'a aktarma etkinliğini başarıyla yaptım. Bu etkinlikte bildiğiniz üzere Mojang'dan Microsoft'a hesabını aktaranlara Migration Cape veriyorlardı. 20.500. olarak almaya hak kazanmama rağmen halen arkamda gözükmüyor. 1.17.1 Vanilla Minecraft sürümündeyim. Konuya ilişkin Microsoft'a yardım talebi açtım ancak size de sormak istedim, belki içinizde benim gibi önlerden almaya hak kazanan vardır.

NameMC profilimde her şey düzgün gözüküyor. Cape arkamda gözüküyor. Aşağı tarafta hem NameMC profilimi, hem de girmek istemeyenler için ekran görüntüsünü görebilirsiniz:

Profil:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

cf2c76cf-d10f-4e06-8447-e84f112b3bab

Minecraft.NET üzerinde ki durum:
7b0d4fec-7b98-4e93-b1a3-f0195e05baa4

Son olarak, oyun içinde ki durumum:
8ec6d91b-5b47-4574-b7ba-e822ca505099

Bu tür sorun yaşayanlar varsa lütfen yardımcı olsun bana, epey zamandır bekliyorum ve böyle bir hatayla karşı karşıya kalmam beni aşırı düzeydi üzdü. Saygılar, sevgiler.

Son düzenleme:
Sorun çözüldü arkadaşlar, aynı sorunu yaşayacaklar için anlatıyorum:

- 1-2 Saat geçmesini bekleyin. Geçtikten sonra gelmiyorsa, Mojang Bug platformununa bilet açın.
- Ayarlar > Skin düzenlemesi > Pelerin: Aktif olduğundan emin olun.
- XBOX ayarlarından, XBOX One/Windows 10 ve güvenlik seçeneğinden hepsinin izin verilmiş olduğundan emin olun.
- Üzerinizde mevcut Optifine Pelerini varsa, arkadaşınıza ya da yan hesabınıza aktarın.

Sorununuz düzelecektir, iyi forumlar.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl