Minecraft Migrated hesap çalınabilirmi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan R7flex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 644

R7flex

Sihirli Blok yakında sizlerle.
Elmaslar
121
Minecraft
R7flex
Selam, geçenlerde bi yerden hesap aldım herşeyi değişiyor. Hesabı direk E-Postama Migrate ettiler, (Taşıdılar.) Çalınabilirmi?

Ilk e-posta muhabbeti var güvenlik sorusu falan ekle acemiyse satan kişi geri alamaz senden

geri alır değiştirdikten sonra sizmi yaptınız tarzı bi link veriyor steamdaki gibi steamda kitleniyor minecraft hesabında bilgileri değiştiriyor

Alamaz Nedeni Normal Düzerde Mail Değişmemiş Link İle Değişmemiş Değişseydi Alınır dı Ama Migrate old:)ugu icin Alınamaz Mail Gitmez Ona

Yeee!

Alamaz Nedeni Normal Düzerde Mail Değişmemiş Link İle Değişmemiş Değişseydi Alınır dı Ama Migrate old:)ugu icin Alınamaz Mail Gitmez Ona
Öyleyse iyi geçen birisi sunucuma sponsor olmuştu 2 tane premium verdi sadece şifresini değiştirdim kullanıyorum sorunsuz :d

Öyleyse iyi geçen birisi sunucuma sponsor olmuştu 2 tane premium verdi sadece şifresini değiştirdim kullanıyorum sorunsuz :d
şanslısın kankam adama haber gidiyor direk alır zaten .d ama adam mailini unuttuysa senindir o pre h.o

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl