Minecraft Marketplace - Seaport Haritası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ravolt

mentality of zyZZ
Emekli
Elmaslar
493
Minecraft
Ravolt

Discord:

dravenhazretleri

seaport.jpg

Macera haritalarıyla aranız iyi mi? O halde bugün tanıtacağım Monster Egg Studios'un yapmış olduğu Seaport haritası tam size göre!
Doğacağınız adanın etrafında ortaya çıkan canavarlar sizin için çok büyük bir tehdit oluşturuyor. Çeşitli zorluk seviyelerine sahip zindanları ve bulunduğunuz limanı temizlemeye yardımcı olun ve birbirinden eşsiz hediyelerin tadını çıkarın!

seaport_panorama_0.jpg

Haritanın hikayesi isminden de belirtildiği gibi liman konseptiyle tasarlanmış bir adada geçiyor. Çeşitli gemiler, gözcü kuleleri ve zindanlar maceraperest ve cesur oyuncular tarafından keşfedilmeyi bekliyor. Bir yandan savaşıp ganimetleri toplayarak kendinizi şımartın, bir yandan da tarım alanlarına yönelerek sarf edeceğiniz eforu geri kazanabilmek için besinlerinizi toplayın. Bu macerada çok fazla enerjiye ve güce ihtiyacınız var. Savaşa başlamadan önce teçhizatlarınızı ve besinlerinizi depolamayı unutmayın. Aksi takdirde canavarlara karşı vereceğiniz doyasıya mücadelede yorgun düşebilir ya da canavarlar limanınızı ele geçirebilir!

Liman içerisinde bulunan gemileri ve yapıları gezerek birbirinden güzel ve özel teçhizatları donanabilir, aynı zamanda bu teçhizatlarla çeşitli zorluk seviyelerine sahip olan zindanlar içerisinde bulunan kötü yaratıklarla kıyasıya bir mücadele verebilirsiniz. Düşmanlarınızı hafife almayın! Hepsi birbirinden kötü ve güçlü! Ufak bir tüyo, zindanlarda elde edeceğiniz çeşitli büyü kitaplarıyla eşsiz teçhizatlarınızı daha da özel kılabilir ve gücünüze güç katabilirsiniz. O kadar anlattık övdük. Geçelim bu güzel haritanın görsellerine :)

seaport_screenshot_0.jpg

seaport_screenshot_1.jpg

seaport_screenshot_2.jpg

seaport_screenshot_3.jpg

seaport_screenshot_4.jpg

Tanıtmış olduğumuz güzel ve eşsiz Seaport macera haritasını Minecraft Marketplace aracılığıyla 490 Minecoin'e alabilirsiniz.

Son düzenleme:

Benim gibi Minecraft Marketplace'de harita arayan arkadaşlar açısından son derece yararlı bir konu olmuş ki şahsen konuyu çok beğendim <3

Emin değilim ama sanırsam bir sunucuda görmüştüm bu haritayı, ayrıca konuyu beğendim hikayeyi güzel anlatmışsın 2312

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl