- Elmaslar
- 1.366
- Minecraft
- smt287
Discord:
mudlusamoi#5646

Yeni market hakkında sordugunuz soruları profesyoneller cevapladı.
Merhaba!
Birkaç hafta önce Market'i ilan etmemizi hatırlıyor olabilirsiniz. Pocket ve Minecraft'ın Windows 10 Sürümleri'ne yeni bir özellik getiriyor. Minecraft, yaratıcılara yaratıcılıklarını ve oyuncularına bunları satın alma fırsatı satma fırsatı sunuyor. Market, derileri, doku paketleri ve Minecraft paraları olarak bilinen yeni bir sihirli para birimini satacak haritalarla stoklanacak.
Minecraft için yeni bir konseptti, bu yüzden nasıl çalıştığını ve niçin var olduğunu hakkında çok fazla soru vardı. Maddeleri temizlemek için, dünyanın önde gelen Minecraft Market uzmanlarından bazılarını Reddit'in merhametine koyduk. Bir Ocelot hoodie olan Marc'ı ve Stockholm Skansen'indeki ayı muhafazasını içeren "olay" dışında herkes çok iyi davrandıysa.
Tartışmada bazı ortak temalar ortaya çıktı, bu yüzden en acil durumlardan bazılarını seçtim, netlik için onları düzenledim ve onları aşağıda yapıştırdım. Belirli redditors'leri (veya Market uzmanları) almamıştım, ancak en mantıklı olan crafter'lara şeref, altın veya başka bir sanal hediye vermek isterseniz daima orjinal parçayı ziyaret edebilirsiniz.
- Bir parça içeriğin satılacağı kime kim karar verir?
- Bir kullanıcı başka birinin içeriğini alıp Marketplace'de satabilir mi?
- İçerik oluşturucular, ayrı haritalar için DLC satma iznine sahip mi?
- Mojang şimdiye kadarki (ancak fonksiyonel) içeriği piyasadan kaldıracak mı?
- Cilt yaratıcıları, konsoldaki bazı mevcut paketler gibi kendi yaratmalarına fazladan geometri veya 3D parça ve aksesuarlar ekleme fırsatı bulacak mı?
- C # eklentileri pazarla nasıl etkileşime geçecek?
- İndirmiş olduğum bir doku paketi bir güncelleme alırsa, oluşturduğum şeyler otomatik olarak güncellenir mi? Dünya şablonlarına ne dersiniz?
- Büyük ekip yaratıcıları ile önümüzdeki gelecekte küçük yaratıcılar arasındaki haritaları nasıl dengelersiniz?
- Bu yaratımlar bir yaratıcının içeriğini Java Sürümü'ne koyma becerisini etkiler mi?
- Minecraft paraları hediye edebilir veya başka bir kullanıcıya aktarabilir miyim?
- "Demolar" veya içerik denemeleri için destek olacak mı?
- Piyasadaki içerik incelemeleri için destek olacak mı?
- Marketplace hangi platformlarda kullanılabilir olacak?