Bulundu Minecraft Market Plugini (Farklı)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan xenofie
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.135
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xenofie

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
5
Minecraft
xenofie

Discord:

darkcreative

Merhabalar, Arkadaşlarım ile Aternos üzerinden Minecraft oynuyoruz. Bir pazar alanı kurmaya karar verdik fakat istediğimiz gibi bir plugin bulamadık. Biz takas usulü satış isterken bulduğum pluginlerde sanal para üzerinden satış yapılabiliyor. Daha basitleştirmek gerekirse elmas, zümrüt, demir gibi madenleri ticaret için kullanabileceğim bir market sistemi içeren plugin arıyorum. Yardımınızı bekliyorum.

Aternos'da var mı bilmiyorum fakat Shopkeepers eklentisi işine yarayacaktır.

ama onda arkadaşlarım aldığında o maden gelmiyor bana
Arkadaşından madeni atmasını isteyebilirsin. Bence çok önemli bir sorun değil ve senin istediğin tarzda bir eklenti olduğunu düşünmüyorum. Eğer varsa %75 ihtimalle ücretlidir.

Arkadaşından madeni atmasını isteyebilirsin. Bence çok önemli bir sorun değil ve senin istediğin tarzda bir eklenti olduğunu düşünmüyorum. Eğer varsa %75 ihtimalle ücretlidir.
bunun skripti yapılırmı ?

bunun skripti yapılırmı ?
Büyük ihtimalle yapılabilir fakat istediğiniz şeyleri karşılamayabilir ve yapan kişi ücret karşılığı yapar.

Şuanlık en iyi alternatifiniz ShopKeepers eklentisidir.

Merhabalar, Arkadaşlarım ile Aternos üzerinden Minecraft oynuyoruz. Bir pazar alanı kurmaya karar verdik fakat istediğimiz gibi bir plugin bulamadık. Biz takas usulü satış isterken bulduğum pluginlerde sanal para üzerinden satış yapılabiliyor. Daha basitleştirmek gerekirse elmas, zümrüt, demir gibi madenleri ticaret için kullanabileceğim bir market sistemi içeren plugin arıyorum. Yardımınızı bekliyorum.
Pazar sistemi istiyorsanız AuctionHouse iş görecektir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl