Çözüldü Minecraft Luck Perms Chat Plugini Grup Sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Poftuq
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 316
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Poftuq

Demir Cevheri Gibiyim
Elmaslar
18
Minecraft
Poftuq
Merhabalar 1.16.5 sunucumda LuckPerms ve LuckPermsChat yani LPC pluginini kullanıyorum sorunum şu: LuckPermsChat plugini içerisinde configin kendisinde 2 adet grup var birisi default birisi admin bu ikisinin ayar değiştirmesinde sorun yok değiştiriyorum fakat kendim oraya grup eklediğimde luck perms ile o grubu açtığımda bile herhangi bir değişiklik olmuyor sadece o iki grup değişiyor ben sunucuma rehber moderator gibi gruplarda ekleyip chat renklerini değiştiricem sadece bu iki grup için chat rengi değişiyor ne yapmam gerek hala çözemedim

Grup isimlerini doğru yazdığınza emin misiniz?

Merhabalar 1.16.5 sunucumda LuckPerms ve LuckPermsChat yani LPC pluginini kullanıyorum sorunum şu: LuckPermsChat plugini içerisinde configin kendisinde 2 adet grup var birisi default birisi admin bu ikisinin ayar değiştirmesinde sorun yok değiştiriyorum fakat kendim oraya grup eklediğimde luck perms ile o grubu açtığımda bile herhangi bir değişiklik olmuyor sadece o iki grup değişiyor ben sunucuma rehber moderator gibi gruplarda ekleyip chat renklerini değiştiricem sadece bu iki grup için chat rengi değişiyor ne yapmam gerek hala çözemedim
Luckpermse eklediğin ve lpc ye eklediğin grup isimlerinin aynı olduğundan emin olun. Ayrıca "" kullanmayı ve aynı formatta olmasına dikkat edin.

Önce grubu açıyorum
1736455483051.webp

Sonra kendime o grubu veriyorum
1736455520748.webp

daha sonrasında direk lpc dosyasına elimle kurucuyu ekliyorum ve chat prefixini değiştiriyorum veya yazı rengini farketmiyor sonra lpc reload çekiyorum
1736455586492.webp

ama hala değişmiyor burdaki default ve admin çalışıyor onun dışında oraya eklediklerimin hiçbiri çalışmıyor. Oyunda lp group ile ayarladıgım meta prefixler oluyor sadece yazı rengi kalıyor onuda burdan ayarlamayı deniyorum ama olmuyor bir yerde hata mı yapıyorum acaba öncelik olarakta 100 belirledim yine olmadı permission falan mı vermem gerek
1736455803042.webp

1736455857432.webp

Buda plugin listesi
1736455703706.webp

Ekli dosyalar

• 1736452896311.webp
    1736452896311.webp
    3,2 KB · Görüntüleme: 62
  • 1736453137970.webp
    1736453137970.webp
    2,8 KB · Görüntüleme: 61
Önce grubu açıyorum
Ekli dosyayı görüntüle 256833
Sonra kendime o grubu veriyorum
Ekli dosyayı görüntüle 256834
daha sonrasında direk lpc dosyasına elimle kurucuyu ekliyorum ve chat prefixini değiştiriyorum veya yazı rengini farketmiyor sonra lpc reload çekiyorum
Ekli dosyayı görüntüle 256835
ama hala değişmiyor burdaki default ve admin çalışıyor onun dışında oraya eklediklerimin hiçbiri çalışmıyor. Oyunda lp group ile ayarladıgım meta prefixler oluyor sadece yazı rengi kalıyor onuda burdan ayarlamayı deniyorum ama olmuyor bir yerde hata mı yapıyorum acaba öncelik olarakta 100 belirledim yine olmadı permission falan mı vermem gerek
Ekli dosyayı görüntüle 256837
Ekli dosyayı görüntüle 256838
Buda plugin listesi
Ekli dosyayı görüntüle 256836
Eğer kurucu grubunun önceliği defaultdan daha düşük ise önce default algılar. Kurucu grubuna weight.100 ekleyip öncelik verebilirsin.

Eğer kurucu grubunun önceliği defaultdan daha düşük ise önce default algılar. Kurucu grubuna weight.100 ekleyip öncelik verebilirsin.
Çok teşekkür ederim sorun buymuş allah razı olsun ileride yapamayan arkadaşlar olursa diye komutta şu arkadaşlar /lp group grupismi setweight 100

Çok teşekkür ederim sorun buymuş allah razı olsun ileride yapamayan arkadaşlar olursa diye komutta şu arkadaşlar /lp group grupismi setweight 100
/lp editor ile daha rahat luckpermsi kullanabilirsiniz komutla uğraşmaya gerekyok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl