Çözüldü Minecraft Login Plugini

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan trxyazilim
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.389
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

trxyazilim

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Minecraft
MCPesky

Discord:

trxyazilim

Merhaba bundan bi 4-5 yıl önce sunucu kurma vb işlerle uğraşıyordum fakat bırakmıştım Sunucular Genelde AuthMe Kullanıyordu şuanda baktığımda sadece 1.16 sürümüne kadar desteğinin olduğunu görüyorum piyasada birden fazla Login eklentisi mevcut sunucular için bir websitesi geliştirmeyi düşünüyorum Genel olarak şuan kullanılan MYSQL desteği olan login eklentileri nelerdir yardımcı olabilirmisiniz

AuhMe öneririm.

Authme plugginini kullanabilirsiniz hocam. Spigot olanı önerimdir.

Authme plugginini kullanabilirsiniz hocam. Spigot olanı önerimdir.
Hocam AuthMe güzel fakat tek bir sürüm üzeriden değil de sitenin tüm versionlarla uyumlu çalışması gerekiyor 1.16 ya kadar destek sağlamışlar

Hocam AuthMe güzel fakat tek bir sürüm üzeriden değil de sitenin tüm versionlarla uyumlu çalışması gerekiyor 1.16 ya kadar destek sağlamışlar
Hocam oradaki sürüm desteğine bakmayın.

Ben 1.18.1 sunucumda kullandım çalıştı. Sizde deneyin isterseniz.

Hocam oradaki sürüm desteğine bakmayın.

Ben 1.18.1 sunucumda kullandım çalıştı. Sizde deneyin isterseniz.
Tamamdır hocam teşekkürler AuthMe ve LoginSecurity Pluginleri üzerinden testlerimi yapma kararı aldım şuanlık 2 plugin desteği yeterli olacaktır diye düşünüyorum

LimboAuth kullanabilirsiniz. Genel olarak website yazilimlari sadece Authme ve limboauth destekliyor

Authme kulanmanı öneririm.loginsecurity genel olarak web sitelerde desteklemiyor.

Merhaba bundan bi 4-5 yıl önce sunucu kurma vb işlerle uğraşıyordum fakat bırakmıştım Sunucular Genelde AuthMe Kullanıyordu şuanda baktığımda sadece 1.16 sürümüne kadar desteğinin olduğunu görüyorum piyasada birden fazla Login eklentisi mevcut sunucular için bir websitesi geliştirmeyi düşünüyorum Genel olarak şuan kullanılan MYSQL desteği olan login eklentileri nelerdir yardımcı olabilirmisiniz
Hocam Authme kullanmanızı tavsiye ediyorun.

Hocam piyasada ki bütün büyük minecraft web scriptlerinde AuthMe kullanılır, sizde bunu tercih edebilirsiniz.

Merhaba, Konunuz 1 haftadan fazla bir süredir etkileşim almamaktadır. Konu ile bir işiniz kalmadıysa veya sorununuz çözüldüyse bu durumu belirtmenizi rica ediyoruz. Aksi halde konunuz 24 saatin sonunda kilitlenip arşive taşınacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl