Çözüldü Minecraft Lobide Blok Kırıp Koymayı Engelleme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Rexha
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 10.741
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Rexha

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
5
Selamun aleyküm beyler, konu başlığındaki gibi sorum olacaktı ben server açıyorum bu konuda yeniyim bir kaç googlede araştırdım bu konu hakkında "WG" gibi bir şey diyorlardı ne pek bilgim yok. Ben lobimde blok kırmayı & koymayı nasıl engellerim acaba istediğim maplarda blok koymayı kırmayı engellemek istiyorum mesela Lobi & Market'de blok kırılıp koyulamaz ama Egg Wars Bed Wars gibi modlarda kırılıp koyula bilsin istiyorum. Teşekkürler.

Bu skript ı kullanabilirsin blok kırmayı ve koymayı engeller world ismin neyse dünya yı sil kendi world ismini koy

Kod:
on break:
    if world is "dünya":
        cancel event

on place:
    if world is "dünya":
        cancel event

Bu skript ı kullanabilirsin blok kırmayı ve koymayı engeller world ismin neyse dünya yı sil kendi world ismini koy

Kod:
on break:
    if world is "dünya":
        cancel event

on place:
    if world is "dünya":
        cancel event
Skriptleri nereye yazıyoruz ?

Skript lazimmi ki
Plugin daha iyidir herzman
Gerekli pluginler yukluyse
//Wand yaz tahta baltayla bir diktorgen alan ayarlican soltikla ilk sectigin alan sonra sag tikla en son sectigin alan yap
//Expand vert yaz sonra
/Region define spawn ya sonra
/Region flag spawn build-deny (buildi engeller)
/Region flag spawn pvp-deny (pvp engeller)

Simdi lazim olmasa bile illa lazim olur bu bilgiler

Skript lazimmi ki
Plugin daha iyidir herzman
Gerekli pluginler yukluyse
//Wand yaz tahta baltayla bir diktorgen alan ayarlican soltikla ilk sectigin alan sonra sag tikla en son sectigin alan yap
//Expand vert yaz sonra
/Region define spawn ya sonra
/Region flag spawn build-deny (buildi engeller)
/Region flag spawn pvp-deny (pvp engeller)

Simdi lazim olmasa bile illa lazim olur bu bilgiler
Teşekkürler birazdan deniyeceğim fakat oplar (yani gamemode1 dekiler) blok kırıp koyabiliyor değil mi ?
Ve yinede skripti servere eklemeyi öğrenmek istiyorum arada lazım olabilir.

Teşekkürler birazdan deniyeceğim fakat oplar (yani gamemode1 dekiler) blok kırıp koyabiliyor değil mi ?
Ve yinede skripti servere eklemeyi öğrenmek istiyorum arada lazım olabilir.
Aynen oplar ve permission olanla
Skripti yuklemek icin
#skript plugini yuklucen skripti klasorune atican

Selamun aleyküm beyler, konu başlığındaki gibi sorum olacaktı ben server açıyorum bu konuda yeniyim bir kaç googlede araştırdım bu konu hakkında "WG" gibi bir şey diyorlardı ne pek bilgim yok. Ben lobimde blok kırmayı & koymayı nasıl engellerim acaba istediğim maplarda blok koymayı kırmayı engellemek istiyorum mesela Lobi & Market'de blok kırılıp koyulamaz ama Egg Wars Bed Wars gibi modlarda kırılıp koyula bilsin istiyorum. Teşekkürler.
Rehber - Genel Wg Ve We Rehberi konuya bakmanı tavsiye ediyorum.Basit bir şey hemen anlayabilirsin.

Kod:
on break:
    if world is "dünya":
        cancel event

on place:
    if world is "dünya":
        cancel event
Bunun için skripte gerek yok zaten ana bir eklenti mevcut.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl