Çözüldü Minecraft lobi sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Wizsagagaga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.637
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
a

Crash yiyorsun. Aldığın hata ise fallback ve muhtemelen tüm değil oyuncuların yarısı vs. düşüyor.

Bu konunun crash koruması bölümünü okumanı tavsiye ederim. Dediğim gibi herkes değil de çoğu kişi düşüyor ve bazı kişiler düştükten sonra lag kesiliyor ise crash yiyorsundur.
sorun çözülmedi ya tps düzeldi fakat ping hayla 200 300 hatta inanmıcaksınız ilk sunucuya bağlanıldığında 12068 ping gördüm.

1610807856574.png

bu eklentilerden lag yapan yada gereksiz olan var mı çok ping artıyor survival de

Timings atar mısın?
Bir de /timings verboff yaz sunucu açılınca
Makine özelliklerini işletim sistemi vs. vs. ram her şeyi de söyler misin
Windows Server 2012 64 Bit
6 GB RAM
Xeon E5-2697

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

birde birisine mesela vip grubu veriyorum yada başka bişey direk atılıyor oda çözülmedi hayla lobiye geri atıyo.

Düz spigot kullanıyorsun galiba yedek alıp paperspigot geçer misin

Düz spigot kullanıyorsun galiba yedek alıp paperspigot geçer misin
paper geçmek istedim fakat paper 1.16.5 ile çalıştırınca bazı eklentiler tepki vermemeye ve sunucu takılmaya başladı ama ping düştü.

Sunucudan atılınca konsola gelen hata mesajı:,

Sorunun titlemanager kaynaklı olduğunu düşünmekteyim titlemanager kurulu olduğu zaman sürekli atılmalar ve pingler oluşuyor yeni sürüm olmasıan rağmen.

survival bağlanmama sorunu çözüldü fakat 1.16.3 aşağısı giremiyor via olmasına rağmen
Bağlanma Sorununu Nasıl Çözdün ? Bana da Yarımcı Olabilir misin Aynı Sorunu Bende Yaşıyorum Kaç Saat Denedim Düzelmedi bi Türlü

Bağlanma Sorununu Nasıl Çözdün ? Bana da Yarımcı Olabilir misin Aynı Sorunu Bende Yaşıyorum Kaç Saat Denedim Düzelmedi bi Türlü
Sorunu via version güncelleyerek çözdüm daha doğrusu gene bozulmuştu fakat titlemanager sorun çıkarıyordu title manager kurunca sunucu gene bozuluyor atılıyor herkes yetki veriyorum yetki verdiğim falan atılıyor. Tüm sürümleri güncel tut lobi bungeecord vb.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl