Sol Reklam

Eklenti Paylaşımı Minecraft Lisans Plugini

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

PrymieSoftware

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
2
Puanlar
335
Yer
Ankara
Minecraft Sürümleri
1.16.5 Spigot Bukkit
Merhabalar. bir kaç arkadaş sunucu paketininin başak bir sunucu tarafından kullanılmamasını istiyordu bende ona benzer bir şey yaptım.

Özellikleri:
Yazılan ip adresi ile makinenin ip adresi eşleşmiyorsa sunucuyu kapatıyor.,
ve consola "LISANSSIZ KULLANIM TESPIT EDILDI! IHBAR GONDERILDI" yazıyor , yazılan ip adresi ile makinenin ip adresi eşleşirse "LISANSLI KULLANIM - PRYMIE SOFTWARE ALIMINIZ ICIN TESSEKUR EDERIZ" yazıyor

ÖNEMLİ: şunu unutmayın ki bu sistem çok kolay kırılabilecek bir sistemdir gizleseniz bile bir şekilde bulunabilir, ama yinede kullanmak istiyenler olabilir

bunu engellemek için farklı yollara başvurabilirsiniz (obf, sunucu için önemli bir plugine bu kodu koyup obf etme vb..), bunu geliştirerek bir çok şey ekleyebilirsiniz. örneğin: mail gönderme, discord webhook mesaj gönderme, discord botuna bağlayıp discorddan kapatabilme vb..

Kod ektedir.

Her hangi bir sorun yaşarsanız discorddan ulaşabilirsiniz.

Discord: furkankorkmaz.

Ekler

Son düzenleme:
Eline sağlık mantıklı ve sunucuların korunması için ve pluginden anlamayan kişiler için sıkıntı oluşturur :D

Eline sağlık mantıklı ve sunucuların korunması için ve pluginden anlamayan kişiler için sıkıntı oluşturur :D
Teşşekür ederim hocam. kırılması kolay ama üstte belirttiğim gibi geliştirebilir ve güzel bir editleme yaparsanız belli olmayacak şekilde zor bulunacağını düşünüyorum

Bence ip ile çekme olayını her türlü kırarlar webapi üzerinden veri çekip yapmaları daha mantıklı olur ve dediğin gibi geliştirmek isteyen geliştirebilir.

Bence ip ile çekme olayını her türlü kırarlar webapi üzerinden veri çekip yapmaları daha mantıklı olur ve dediğin gibi geliştirmek isteyen geliştirebilir.
web tarafından çekmeyi denedim lakin vds olmadığından test edemedim o yüzden bu halini attım hocam

web tarafından çekmeyi denedim lakin vds olmadığından test edemedim o yüzden bu halini attım hocam
Hocam biraz geliştirilip config dosyası eklenebilir ip sürekli değişimi için diyeceğimde çok kolay bulunabilir.

Çok mantıklı ama açığı bulunabilir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!