Rehber Minecraft Linux Server (Sunucu) ve Port Açma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim anlamadığım bişi var brnim laptop um var ondam böyle bi server acabjlirmiyim yoksa firmalardanmı alınıyor

Nasıl yani o dediklerini yaptıktan sonra bi server açabilirmiyim lag sorunu olurmu oc de 2 gb ram var 1 ini versem sorun olurmu

Nasıl yani o dediklerini yaptıktan sonra bi server açabilirmiyim lag sorunu olurmu oc de 2 gb ram var 1 ini versem sorun olurmu
Kullanmıyorsan Açabilirsin RAM'in Hepsini Verebilirsin. Uzak Masaüstünü Ayarladın mı ? VDS Gibi Kullanabilirsin. 1 GB Versende Sorun Olmaz

acil yardım root ekranı gelmeden Network error : Connection refused hatası alıyorum tamma değince kapanıyor ne yapmam gerek

@Hai Sizce server için hangi linuxu önerirsiniz? Ubuntu centos vs. Birde server açma dışında başka ayarları falan nerden yapcaz. Örneğin otomatik backup yapmak istiyorum. Tüm server dosyasını.

@Hai Sizce server için hangi linuxu önerirsiniz? Ubuntu centos vs. Birde server açma dışında başka ayarları falan nerden yapcaz. Örneğin otomatik backup yapmak istiyorum. Tüm server dosyasını.
Backup'u Kendin Yapman Lazım VDS Kullanıyorsan Ubuntu Tavsiyem. !

Backup'u Kendin Yapman Lazım VDS Kullanıyorsan Ubuntu Tavsiyem. !

Biraz daha geniş bir açıklama yaparsanız örneğin neden ubuntu sevinirim. Direk ubuntu tavsiyem diyerekten ubuntuya geçmek istemem :) Birde bildiğim kadarıyla windowsta sistem geriyükleme gibisinden backup yapılabiliyormuş. Aynısını linuxta yapamazmıyız?

Biraz daha geniş bir açıklama yaparsanız örneğin neden ubuntu sevinirim. Direk ubuntu tavsiyem diyerekten ubuntuya geçmek istemem :) Birde bildiğim kadarıyla windowsta sistem geriyükleme gibisinden backup yapılabiliyormuş. Aynısını linuxta yapamazmıyız?
Sade ve Karmaşık Bir Arayüzü Yok. ![DOUBLEPOST=1492366100,1492365940][/DOUBLEPOST]
Yaparsın Fakat Uzun İş O Tamamen Kopyalaman Lazım. !

Güzel anlatım olmuş teşekkürler :)

Linux Kullanmak isteyenler için harika bir anlatım olmuş emeğinize sağlık.[DOUBLEPOST=1496589880,1496589761][/DOUBLEPOST]Linux Kullanmak isteyenler için harika bir anlatım olmuş emeğinize sağlık.

Teşekkürler.
Fakat Benim Kafam Karıştı :D

Awsome, anlatım süper ve bir çok kişiye yararlı olucak bişey bende senin sayende sunucumu linux üzerine kuracağım :)

Bilmeyenler için gayet güzel bir konu anlatımı olmuş elinize sağlık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl