minecraft launcher alırmısınız

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Tahakral333
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 220
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Tahakral333

Fırında Isıttığım İlk Taş
Elmaslar
26
Minecraft
Tahakral333

Discord:

tahakral_333

bende maalesef para yok minecraft launcher alıcak gönlünden kopucak biri varmı eğer maddi durumunuz iyi ise nolur alın size hayır işi gibi discord : tahaay11_ veya cevap yazın

1200tl pahalı bir fiyat ve premium çokta gerekli birşey değil. özellikle ülkemizde minecraftı satın almadan oynayan birçok oyuncu mevcut.Bütçen buna el vermiyorsa TLauncher gibi alternatifler kullanabilirsin.

1200tl pahalı bir fiyat ve premium çokta gerekli birşey değil. özellikle ülkemizde minecraftı satın almadan oynayan birçok oyuncu mevcut.Bütçen buna el vermiyorsa TLauncher gibi alternatifler kullanabilirsin.
Zamanında 200 TL civarıydı hangi ara o kadar zam geliyor çok șașırıyoruz 1200 TL o fiyata değmez benim gözümde tekrar güzel bir indirime girerse alınabilir

üzgünüm ama bana çok lazım nerdeyse 5 6 yıldır bi premium alamadım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl