Çözüldü MİNECRAFT KULLANICI ADI ENGELLEME SUNUCUYA GİRERKEN [ÇÖZÜLDÜ!!!]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

CRAFTSEOR NETWORK

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
7

Discord:

CRAFTSEOR#4659

Selamün aleyküm öncelikle ben sunucuda Şu isimle Yani AhmetPro Girmesini İstemiyorum Bu İsim İle Giriş Engelli Olsun Yani
Yani Oyuncu Bu İsim ile girince Ekranda Bu Kullanıcı Adı İle Giriş Yapamazsın demesi lazım Skript Yada Plugin bilen varsa Yardımcı olabilirmi

1571085623197.png

Bunu Anlatmak İstedim Yani Yönetici Hesabı İle Girince Böyle Yazsın...Yardım Olurmusunuz​

Şimdi bunu yapmak mümkün ama tehlikelidir.
Akıl yürütelim birlikte. Bir makine, bir makineyi ancak nasıl tanıyabilir? IP adresi yoluyla. Ancak IP adreside değişkendir.
Piyasada bu özelliği sağlayan bir kaç eklenti var ama hiçbiri güvenli değil, yorumlarında da görürsün.
İstersen bunu sana yazabilirim ama kalıcı bir IP adresine ihtiyacın var yoksa IP adresin değiştiği anda sende giremezsin hesabına.
Sırf havalı olduğu için böyle bir özellik kullanmanı önermiyorum, AuthMe yeterince güvenli bir sistemdir, kimse hesabına giremez.

Şimdi bunu yapmak mümkün ama tehlikelidir.
Akıl yürütelim birlikte. Bir makine, bir makineyi ancak nasıl tanıyabilir? IP adresi yoluyla. Ancak IP adreside değişkendir.
Piyasada bu özelliği sağlayan bir kaç eklenti var ama hiçbiri güvenli değil, yorumlarında da görürsün.
İstersen bunu sana yazabilirim ama kalıcı bir IP adresine ihtiyacın var yoksa IP adresin değiştiği anda sende giremezsin hesabına.
Sırf havalı olduğu için böyle bir özellik kullanmanı önermiyorum, AuthMe yeterince güvenli bir sistemdir, kimse hesabına giremez.
craftrıse bile bu yolu kullanıyor güvenli olmasa neden kullansınlarki? bence eklenti söylede herkes kullansın.

craftrıse bile bu yolu kullanıyor güvenli olmasa neden kullansınlarki? bence eklenti söylede herkes kullansın.
Arkadaşlar bunlar bilmediğim konular değil, lütfen sizde bilmediğiniz konular hakkında biliyormuş gibi konuşmayın, seneler öncede bu sistem vardı hala da var, o sunucunun yetkililerin hepsinin statik IP adresi var. Yoksa hiçbir işe yaramaz hesabını çöpe atmak olur.
Eğer senin sunucunun tüm yetkililerinde statik IP adresi varsa gel özelden yazayım vereyim sana plugini.

Arkadaşlar bunlar bilmediğim konular değil, lütfen sizde bilmediğiniz konular hakkında biliyormuş gibi konuşmayın, seneler öncede bu sistem vardı hala da var, o sunucunun yetkililerin hepsinin statik IP adresi var. Yoksa hiçbir işe yaramaz hesabını çöpe atmak olur.
Eğer senin sunucunun tüm yetkililerinde statik IP adresi varsa gel özelden yazayım vereyim sana plugini.
var

mesajlarına bakarmıısın

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Bunların her biri istediğin özellikleri sunuyor, geldiği yerde daha fazlası da var.
Kullanımları için özel mesaj atabilirsin veya Discord adresimden ulaşabilirsin. Bunlar tatmin etmezse bir tane bende yazarım.

Bunların her biri istediğin özellikleri sunuyor, geldiği yerde daha fazlası da var.
Kullanımları için özel mesaj atabilirsin veya Discord adresimden ulaşabilirsin. Bunlar tatmin etmezse bir tane bende yazarım.
teşekkürler deniceğiz.

Konu çözüldümü?

Authme ile yapılıyor tek sunucuysa ordan ip adresini ve ismini ekle

Kod:
command ekle [<offlineplayer>]:
    trigger:
        add arg 1 to {isimler}
        send "Başarıyla %arg 1% isimli oyuncu kara listeye eklendi."

on join:
    if player is "%{isimler::*}%":
        cancel event

Çalışacağını pek sanmıyorum ama denenebilir.

KONU ÇÖZÜLDÜ KİLİT!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl