Minecraft Konu Tasarımım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan twond.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 757

Nasıl?

• ♥♥♥♥♥

• ♥♥♥♥

• ♥♥♥

• ♥♥

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

twond.

愛を作ろう
Elmaslar
363
Minecraft
metebae
AzA247.png

Aslında güzel iyi de insanlar artık farklı bir şeyler bekliyor, hani şu en baştaki var ya altında ok var falan, hani tamam iyi güzel ama yeni bir şeyler yapılabilir yani biraz fark katmak lazım.

Hoş ,İndirme Linki Yok ?

Giriş çok klasik. Diğerleri de göze hoş gelmeyecek derecede kötü. Belki daha iyilerini yaparsın ileride, bol şans!

Fontlarını iyi seçmişsin fakat olay beyaz sayfanın üstüne fontla bir şeyler yazıp 1-2 resim eklemek değil. Yaklaşık 3 yıllık tasarım geçmişim olduğundan bu kadar emin konuşuyorum ve aşağılıyormuşçasına konuşuyormuşum gibi algılama. Eğer benim tecrübelerimden sana aktarabileceğim bir şey var ise o da creative kategorisinde gelişmen gerektiğidir. Tutorial izleyerek hayal gücünü geliştir ama birebir aynısını kopyalama. Ha bu arada, beyaz sayfanın üstünde resime veyahut yazıya gölge ekleyecek isen; gölgenin opaklığını %100 yapmak zorundasın. Aksi takdirde pürüzlü bir görüntü verir ve berbat bir görüntü de bununla beraberinde gelir. Başarılarının devamını diliyorum, eğer dikkate alırsan bence başarabileceğin çok şey var.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl