Minecraft konu tasarımı | Eleştiri ve fikirlere açık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

efepltt

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
30
Minecraft
Goodzy

Discord:

efepltt

İyi forumlar, mc-tr halkı.
Boş zamanlarımda can sıkıntısından konu tasarımları yapmaya başladım. Bu tasarım ikinci örneğim.
Eleştirilere ve fikirlere açığım.

Tasarımımızın adı "Red Light" olarak satışa sunulacak.
Kırmızının yoğun olduğu sade hoş bir tasarım yapmak istedim.

1.png

2.png

3.png

4.png

Biz Kimiz kısmının altındaki açıklama yazısının fontnu değiştirirsen daha iyi olacağını düşünüyorum. Onun dışında güzel :)

Boş zamanlarımda can sıkıntısından konu tasarımları yapmaya başladım. Bu tasarım ikinci örneğim.

Ekli dosyayı görüntüle 242736

Ekli dosyayı görüntüle 242737

Ekli dosyayı görüntüle 242738
Ekli dosyayı görüntüle 242739
piyasada mevcut bulunan çoğu konu tasarımına göre gayet güzel. Başarılar.

Eleştiri ve fikirlere açıktır:)

Sistemler başlığının özel sistemler ile sunucu açacak kişiler için uyumlu olduğunu sanmıyorum, tavsiyem başlık düzenini değiştirerek altına her biri için küçük bir açıklama yazısı koyman olacaktır.

Ayrıca kaptan modeli diğer modellere kıyasla yanlış yöne bakıyor ve netherit göğüslük diğer ikonlar 3d olmasına rağmen 2d bir görünüme sahip, ki bu da tasarımın tutarlılığından biraz kısıyor.

Bu noktalara dikkat ederek ilerde daha başarılı tasarımlar yapman dileği ile başarılar diliyorum.

Sistemler başlığının özel sistemler ile sunucu açacak kişiler için uyumlu olduğunu sanmıyorum, tavsiyem başlık düzenini değiştirerek altına her biri için küçük bir açıklama yazısı koyman olacaktır.

Ayrıca kaptan modeli diğer modellere kıyasla yanlış yöne bakıyor ve netherit göğüslük diğer ikonlar 3d olmasına rağmen 2d bir görünüme sahip, ki bu da tasarımın tutarlılığından biraz kısıyor.

Bu noktalara dikkat ederek ilerde daha başarılı tasarımlar yapman dileği ile başarılar diliyorum.
Eleştirin için teşekkürler

Ekli dosyayı görüntüle 242736

Ekli dosyayı görüntüle 242737

Ekli dosyayı görüntüle 242738
Ekli dosyayı görüntüle 242739
tasarım harika farklı tasarımlarınızı bekliyoruz <3

Tasarım konusunda vizyonum yok o yüzden tek şunu diyeceğim efekt gibi gözüken şeylerden ekleyebilirsin biraz boş kalmış

bence hoş bir tasarım olmuş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl