Minecraft Konu Tasarımı - ADMIRALDUS » Herkes İçin Görsel Şölen! « Yeni Paket Seçenekleri

admiraldus

DEVASTATE
Elmaslar
1.681
Minecraft
admiralduski

Discord:

admiraldus#6660

95Yd0UokT0mjxNolH5SjPQ.jpg

JPG 2.jpg
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

admiraldus konu tasarımı psd konu tasarımı minecraft türkiye konu tasarımı ücretsiz konu tasarımı free en iyi konu tasarımcı konu tasarımcı admiraldus behance mc-tr

Çok harika tasarımlar yapıyorsunuz. Kaliteli tasarım arayan herkese tavsiye ederim. Fiyatlar çoğu tasarımcıya göre çok uygun gerekirse bende alacağım. Siteniz varsa çok iyi, yoksa site açmanızı tavsiye ederim satışlar için. Bol Satışlar.

Kafama ufak bir şey takıldı etiketinde ücretsiz diyorsun ama konuda fiyat biçiyorsun anlam veremedim açıkcası.

Kafama ufak bir şey takıldı etiketinde ücretsiz diyorsun ama konuda fiyat biçiyorsun anlam veremedim açıkcası.
O etiketler muhtemelen SEO amaçlı yazılmış. Zaten Spoiler'e alınmış ve dikkat edilmemesi gerektiği söylenmiş.

Kaliteli tasarım, uygun fiyat. Başka ne istenilebilirki?

Gayet başarılı!

Bu piyasanın en iyilerinden!

Tasarımların paketler halinde yapılması çeşitlilik açısından zengin bir katalog oldu. Herkese hitaben yaptığın fiyatlandırmalar ile şu mecrada en iyi tavrı üstlenen kişilerden oldun. Artık yok satabilirsiniz Emir Bey :-

MDrqv8fJQ9KVLPcM4vzhGQ.png
bsC7CJWAR4miyfqET4rCZQ.png

Çok kaliteli başarılar.

Muhteşem. Piyasada tasarım satan çok kişi yok ve satanlarda çöp tasarımları "uygun fiyata" sattığını zannederek ortalıkta geziniyor. Emir ise aldığı paranın hakkını veren tek tasarımcıdır. Hadi yine iyisin kaptın benden bir "AFERİN ASLAN" sözünü. xd

Piyasanın içinden geçen, şu an piyasada zirve yapıyor bakıyorum. :D

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl