Yazar ve Destek Ekibi Alımları Aktif!
Merhaba Ziyaretçi!, Forumumuzun yazar ve destek ekibine katılmak ister misiniz? Yetkili market, yetkili sistemi ve başvuru formu gibi birçok bilgiye ulaşmak için buraya tıklayın.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İlk tasarımın sanırsam öyle ise çok güzel olmuş. Tabii ki ben tasarımcı değilim tasarımcı arkadaşlar daha efektif yorum yaparlar fakat yazı fontlarını değiştirebilirsiniz.
altındaki çizgi çok kalın ve düz kaçmış. Konu yazı kalitesi biraz bozuk gibi ayrıca bir kaç güzel görsel efekt ekleyip ışıklandırma yaparsanız şahane olur gibi! Tasarımcılık kariyerinizde başarılar diliyorum.
Önceden belirtmek isterim ki usta bir tasarımcı değilim lakin bir oyuncu gözünden düşüncelerimi sizlerle paylaşmak isterim.
"Astro" Beyle aynı fikirdeyim. "Diamond Network" fontu ve çizgi hususunda düşüncelerim aynıdır.
Ek olarak Hakkımızda/Misyonumuz olan yerin Vizyon/Misyon olarak güncellenmesi benim nazarımda daha iyi olabilir. Bu hususta diğer forum üyelerinin de fikirlerini duymak isterim.
Sistemler bölümünün bulunması gayet hoş ve ek olarak vds bilgilerinin (Ram & CPU) tanıtıldığı bir yer eklenebilir
Gayet güzel bir çalışma olmuş , ellerinize sağlık :)