Minecraft Komut Bloğu Süreli Çalıştırma (Scoreboard Olmadan)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ghostq
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 686
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ghostq

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Minecraft
dasalone0

Discord:

.ghostq

Merhaba, minecraftta kendi dünyamı yapıyorum ve kayak merkezi inşa ediyordum ama teleferikte bir sorun yaşadım teleferikte direk zirveye veya son noktaya ışınlamak yerine durak durak yani hareket etmeyen kabinlerin içine 5-10 saniye isteğe bağlı orada kalıp etrafa dolaşıp sonra bir sonraki durağa ışınlamasını istiyorum yani komut bloğuyla /tp @s ~ ~ ~ (örnek olarak "~" koydum) direk ışınlamak yerine /tp @s 1 1 1 (1.ci durak), /tp @s 2 2 2(2.ci durak) gibi isinlamasini ve direk değilde o durak 5-10 saniye etrafa bakmasını sağlamak istiyorum Bedrock'tan oynuyorum aşağıda şema'dan anlayabilirsiniz. Teşekkürler.

Ekli dosyalar

• IMG_20240116_144052.jpg
    IMG_20240116_144052.jpg
    46,3 KB · Görüntüleme: 119
Redstone sistemi kullanabilirsiniz. Yenileyici tamamen açtığınızda 1sn oluyor.

yenileyiciyi 4 defa açtığınızda 1 saniye olur redstone sistemi kullanabilirsiniz.

Merhaba, minecraftta kendi dünyamı yapıyorum ve kayak merkezi inşa ediyordum ama teleferikte bir sorun yaşadım teleferikte direk zirveye veya son noktaya ışınlamak yerine durak durak yani hareket etmeyen kabinlerin içine 5-10 saniye isteğe bağlı orada kalıp etrafa dolaşıp sonra bir sonraki durağa ışınlamasını istiyorum yani komut bloğuyla /tp @s ~ ~ ~ (örnek olarak "~" koydum) direk ışınlamak yerine /tp @s 1 1 1 (1.ci durak), /tp @s 2 2 2(2.ci durak) gibi isinlamasini ve direk değilde o durak 5-10 saniye etrafa bakmasını sağlamak istiyorum Bedrock'tan oynuyorum aşağıda şema'dan anlayabilirsiniz. Teşekkürler.
Merhabalar

Minecraft Bedrock sürümünde teleferik sistemi kurmak için komut blokları kullanarak bir dizi durak oluşturabilirsiniz. İşte adım adım bir rehber:
  1. Komut Blokları: Her durak için bir komut bloğu yerleştirin.
  2. Zamanlayıcı: Oyuncuların her durakta belirli bir süre kalmasını sağlamak için bir zamanlayıcı kullanabilirsiniz.
  3. Teleport Komutları: Oyuncuları bir duraktan diğerine ışınlayacak komutları ayarlayın.
Örnek olarak, bir oyuncuyu birinci duraktan ikinci duraka ışınlamak ve 5 saniye bekletmek için aşağıdaki komutları kullanabilirsiniz:

Kod:
# 1. Durağa ışınlanma komutu
/tp @s x1 y1 z1

# Bekleme süresi için tekrarlayıcı komut bloğu
# (5 saniye için 100 tick)
/scoreboard players add @s waitTime 1
/execute if entity @s[scores={waitTime=100..}] run tp @s x2 y2 z2
/execute if entity @s[scores={waitTime=100..}] run scoreboard players reset @s waitTime
Bu komutlar, oyuncunun birinci duraktan (x1 y1 z1) ikinci duraka (x2 y2 z2) ışınlanmasını ve arada 5 saniye beklemesini sağlar. waitTime isimli bir skor tahtası kullanarak bekleme süresini kontrol edebilirsiniz. Oyuncu belirli bir puanı (100 gibi) geçtiğinde, bir sonraki durağa ışınlanır ve skor sıfırlanır.

Bu komutları her durak için tekrarlayarak, istediğiniz kadar durak ekleyebilir ve her durakta istediğiniz kadar bekleme süresi ayarlayabilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl