Minecraft Kısa Filmi Sizde Destek olun en iyi kısa film yapalım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sv_gravity

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Minecraft kısa filmi arkdaşlar desteğinizle en iyi kısa film yapmak istiyoruz.Link aşağıda bulunmaktadır.

ÇOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOK GUZELDE :D zamanda yolculukla ne alakası var .ÇD anlayamadım bide huzunlendikten sonra gaza gelip zombilere falan dalsaydı iyi olurdu ben bile üzüldüm ya :(

ÇOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOK GUZELDE :D zamanda yolculukla ne alakası var .ÇD anlayamadım bide huzunlendikten sonra gaza gelip zombilere falan dalsaydı iyi olurdu ben bile üzüldüm ya :(
adam 400 yil ileri gidiyor bi anda :D daha nasıl olsun zamanda yolculugu :D teşekkürler kardeşim devamı gelicek takipte kalırsan seviniriz :)))

adam 400 yil ileri gidiyor bi anda :D daha nasıl olsun zamanda yolculugu :D teşekkürler kardeşim devamı gelicek takipte kalırsan seviniriz :)))
Yani şunu diyorum o 400 yıl gitme olmasaydı pek bisey degismicekti gereksiz olmuş bence dahada güzel olabilir skkss kolay gelsin

2. videonda dialog da olmasını isterim, böyle çok yavan birşey oluyor. Sıkıldım.

Yani şunu diyorum o 400 yıl gitme olmasaydı pek bisey degismicekti gereksiz olmuş bence dahada güzel olabilir skkss kolay gelsin
kardeşim senaryoyu anlamamışsın ki böyle bi yorum yapmışsın :))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl