Çözüldü Minecraft Kendi Sunucuma Giremiyorum Java Hatasi Veriyor Acil Yardım!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MertMC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 4.452
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
işim çıktığı için mesajı biraz geç gördüm upload ediyorum şuan malum internetim biraz zayıf olduğundan 5-10 dk içerisinde geri dönüş yapacağım
upload hızım aşırı düşük 1mbps bile yok bir süre bekledim ancak %10 da sabit kaldı dahada bekleyemeceğim zaten 0 dan spigot sunucusu açtığımda da aynı hatayı alıyordum yani niye sunucu dosyaları bozuk olabilir ki ben yinede indirdiğim linki bırakayım belki siz birşeyler bulabilirsiniz
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
buradan indirdim
eğer böyle devam ederse sunucu açmayı düşünmekten vazgeçeceğim hergün yeni bir sorun geliyor başıma
öyleki sunucumda hiç fena değildi hatta başkası aynı sunucuyu açsada girip oynasam T-T

2-3 gün kadar bekleyeceğim eğer sorunum düzelmez ise plugin paketini paylaşacağım belki başkaları faydalanır malum beni çok uğraştırdı en azından boşa gitmesin

noldu hiçbir fikrim yok artık ümidi kesiyordum yeni konu açtım onun için sunucudan fotoğraf çekiyrdum ve birde baktim ki 36 dk dır sunucudayı m HİÇ BİR SORUN YOK!? abi anlamadım ben birşey wtf kendi kendi geldi beni sinirden çıldırttı sonra aniden yok oldu neyse bunada şükür tekrar gelmemesi dileğiyle

noldu hiçbir fikrim yok artık ümidi kesiyordum yeni konu açtım onun için sunucudan fotoğraf çekiyrdum ve birde baktim ki 36 dk dır sunucudayı m HİÇ BİR SORUN YOK!? abi anlamadım ben birşey wtf kendi kendi geldi beni sinirden çıldırttı sonra aniden yok oldu neyse bunada şükür tekrar gelmemesi dileğiyle
Eğer sorun tekrar oluşursa özel mesaj yoluyla bana ulaşabilirsiniz.Sunucunuzu kurabileceğiniz ücretsiz hostingler önerebilirim.

Eğer sorun tekrar oluşursa özel mesaj yoluyla bana ulaşabilirsiniz.Sunucunuzu kurabileceğiniz ücretsiz hostingler önerebilirim.
böyle çatır çatır çalışmaya devam etsin ben sunucuyu açarım yeterki beraber girip oynayabileceğimiz ve eğlenebileceğimiz insanlar olsun sunucumu ve pluginlerimi kısaca tanıtan bir konu açmıştım şuan onay bekliyor sanırım açıldığında ona bir göz atmanız güzel olurdu
bu arada ücretsiz hostingler nasıl oluyor daha önce duymamıştım ben keyubu dan açacaktım.

böyle çatır çatır çalışmaya devam etsin ben sunucuyu açarım yeterki beraber girip oynayabileceğimiz ve eğlenebileceğimiz insanlar olsun sunucumu ve pluginlerimi kısaca tanıtan bir konu açmıştım şuan onay bekliyor sanırım açıldığında ona bir göz atmanız güzel olurdu
bu arada ücretsiz hostingler nasıl oluyor daha önce duymamıştım ben keyubu dan açacaktım.
Çeşitli ücretsiz hostingler var şuan yaklaşık 8 tane varlar.Bu hostingler üzerinden hostingde değişime gidilmediği sürece süresiz olarak sunucu açabiliyorsun.

Çeşitli ücretsiz hostingler var şuan yaklaşık 8 tane varlar.Bu hostingler üzerinden hostingde değişime gidilmediği sürece süresiz olarak sunucu açabiliyorsun.
şimdilik pek bilgim olmadığından uzak duracağım ben bildiğim yolu izliyeyim :D
şuanlık sorunum çözüldü eğer tekrar olursa yine konu açarım çözüldü olarak işaretliyorum.

Dostum sunucuya sadece kendin erişim sağlıyorsan eğer (en azından şimdilik);
Hamachi ile değil de iPv4 adresin ile kullan sunucunu. Bir de böyle dene.

iPv4 için: "Windows Tuşu > Komut İşlemi > ipconfig (enter) > Wireless LAN Adapter Wi-Fi > IPv4 Address"
Bunu denerken de mümkünse Hamachi'ni devre dışı bırak.

Anladığım kadarıyla ağınla ilgili bir sorun fakat yine de denemekten zarar gelmez. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl