Minecraft Kendi Sitesinden Premium sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

CemilReis37

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
3
Merhaba Ben 2 hafta önce minecraft'ın kendi sitesinden premium alacaktım yeterli param vardı minecraft.net'e girdim ve hesabıma giriş yaptım sonra satın ala tıkladım kredi kartı bilgilerini doğru doldurduktan sonra satın al dedim fakat

Adsız.png

Bu hata Karşılaştım ve nerdeyse 20 kere denedim kredi kartı bilgilerimin doğru olduğundan eminim

gift kod almayı denedim bu sefer telefona şifre geldi fakat şifreyi girince yine aynı sorunu yaşadım müşteri hizmetlerini aradım ve almaya çalıştığınız ürün 146 lira dedi ama premiumun fiyatı 136 tl idi herhalde yurtdışı alışverişe 10tl alıyor dedim ve 10 tl daha yükledim ve 146 tl oldu tekrar minecraft.net'ten girdim ve yine aynı hatayı aldım

Gift Kod almaya girincede aynı hatayı aldım şifre geliyor ama şifreyi yazınca hata veriyor
Ve Olmayacağını anlayınca gidip 140 tlye başka bişey aldım ve sorun olmadı hemen aldım

Sizce tekrar denesem bu hata olurmu veya bunun Çözümü Ne Bu Arada İNİNAL KART KULLANIYORUM !

Merhabalar ülkemizde hareketli döviz kurusu var.
Bu yüzden ''euro'' durmadan değişiyor bu sabah ''147 TL'' an itibari ile ''146,406251'' dün ise ''141 TL''
Bankaların robotik sistemlerinin kafaları karışık bu yüzden ''10-15 TL'' daha aktarım yapıp deneyiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl