Sol Reklam

Paylaşım Minecraft - Kendi Karakterinizi ( Skin ) Oluşturmak İçin Kullanılan Siteler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
S

Silinen üye 78915

Ziyaretçi
t9OX867.png


Kendi Karakterinizi Oluşturmak İçin Kullanılan Siteler
Hey Jeb, sence yeni karakterim nasıl? puanlar mısın?

Minecraftı satın almış kişilerin ana hayali; Kendi karakterini ( Skin ) oluşturmak. Minecraftta kendi karakterinizi oluşturmak doğru söylemek gerekirse biraz uğraşmanız gerekiyor. O karakteri ilk önce hayal gücünüze göre karakterinizi hayal edin. Zaten Minecraft'ın ana püf noktası ise hayal gücünüzü kullanmak. Bir ev mi yaptınız ve kötü oldu. Hiç sorun değil, hayal gücünüzü o evi hayal edin. Hayal gücünüze ait bir Dünya kurun kendinize. Ondan sonra ise boyamalar ve renklendirmeler. Karakterinizi nasıl boyayacaksınız ve renklerini seçeceksiniz onu düşünün. Son adım ise karakteri budayalım. Karakteri artık yavaş yavaş oluşturuyoruz. Evet, size bu biraz zor gelebilir. Ama karakter yapamıyorum diye hiç üzülmeyin. Bu konuda; kendi karakterini oluşturmak isteyenler için insanların kullandığı en iyi siteleri göstereceğim. Böylece, kendi hayal gücünüze bağlı bir karakterinizi kolaylıkla oluşturabilirsiniz.

Dipnot: Bu karakterleri tasarlarken şunu asla unutmayın; kendi karakterinizi düşünelim hayal edemediniz. İnsanlardan fikirler alıp kendi karakterinizi de yaratabilirsiniz. Sonuçta insanlık fikirlerini ve önerilerini paylaşarak gelişiyor.

1570550848380.png


Tynker Editor - Gelişmiş Karakter Tasarlama

Karakter tasarlamada ilk önce hayal gücünüzü kullanın demiştik ve eğer hayal gücünüze ait bir karakter tasarlayamadıysanız insanların fikirlerini alın diye dipnot belirtmiştim. Bu sitede belirttiğim dipnot'un tıpatıp aynısı bulunmakta. Eğer siz insanların fikirlerini almak istemeyip kendiniz yapmak istiyorsanız size Tynker'in bir özelliğini tanıtayım; Sitenin üst düzeyde bir yapay zekası var. Bu yapay zekanın amacı ise yapay zeka kendi kendine bir karakter tasarlıyor ve onu size gösteriyor. Hiç yetmemiş gibi de bunu ünlü Minecraft Skin Search gibi sitelerdeki sitelerin modalarına göre tasarlıyor. Bu yapay zeka sistemi çoğu sitelerde yavaş yavaş eklenmeye bile başlandı. Her neyse, sitede kendi karakterinizin boyalarına ve renklendirmeye göre ilerleniyor. Böylece kendi karakterinizi çok rahat bir şekilde tasarlayabilirsiniz.

Eğer Tynker Editor'ü kullanmak istiyorsan; Yazıya Tıkla

1570551448958.png


MinecraftSkins Editor - Klasik Moda Karakter Tasarlama

2010 ile 2013 yıllarındaki modayı bilenler bilir. O zamanların modası harikaydı ve o zamanlar sevilerek ve eğlenerek insanlar karakterlerini tasarlayıp YouTube'ta paylaşıyorlardı, böylece insanlar kendi tasarımlarını medyalarda paylaşarak nasıl kendi karakterinizi oluşturabilirsiniz? diye videolar paylaşıyorlardı. Bu site ise eski modalarda olan karakter tasarımlarını tekrardan 2019 yılında olan karakter ( skin ) tasarımlarından uzak tutmak ve Minecraft karakter modasını eski modaya getirmek için açılmış olan bir Minecraft Moda Karakter Tasarım sitesidir. Sitenin iyi yanı ise sayfalarında canlı sohbetler edip kendi yaptığı tasarımları canlı sohbetlerde paylaşabiliyorlar.

Eğer MinecraftSkins Editor'ü kullanmak istiyorsan; Yazıya Tıkla

1570552291101.png


NovaSkin - Dünya'nın En Büyük Karakter Tasarlama Sitesi
Novaskin, 2010 yıllarının başında olan moda değişikliği sayesinde açılmış olan bir karakter tasarlama sitesiydi. Zamanla bu site gelişerek kendilerine yeni bir yapay zeka, sponsorluk ve yeni sayfalar açıp insanların sadece karakterlerini tasarlaması değil tasarladığı karakterler için ise bir arka plan hizmeti sundu. İnsanlar yayınlanan karakterleri inceleyebilir ya da atölyeden bir sürü hizmete göre kendi karakterini tasarlayabilir, pozlarını ve elinde ne durabilir onları da inceleyebilir. Sitenin yeni bir haberi ise yakında yeni bir temaya geçip yeni yapay zeka ve yeni sistemler sunacağı olmasıdır.

Eğer NovaSkin'i kullanmak istiyorsan; Yazıya Tıkla
 
S

Silinen üye 79251

Ziyaretçi

Şahsen ben listenin 3. sırasında olan siteyi kullanıyorum. Sadece siteyle de sınırlı kalmıyor. Arka plan vs. yapabiliyoruz :)
 

Mudjekeewis

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi

Discord:

Mudjekeewis#1329

Katılım
1 Temmuz 2020
Mesajlar
14
Elmaslar
6
Puanlar
0
Yaş
37
Minecraft
Mudcuk
Geçenlerde bir izleyicim benim için skin yaptı çok hoşuma gitti, ben de tasarımcı olduğum için bir iki skin tasarımı denemek istiyorum. Bu siteleri bir deneyeceğim.
 
S

sooply

Ziyaretçi
Bu siteleri kullanmadan skin yapmak kesinlikle daha mantıklı eğer profesyonel iş yapacaksanız.
 

1Bemo

Birisi mi Spawnlandı?

Discord:

yok

Katılım
10 Ocak 2021
Mesajlar
7
Elmaslar
1
Puanlar
110
Yaş
16
Minecraft
BayramPasa
allah razı olsun ellerinden operim
 

Juici

Birisi mi Spawnlandı?

Discord:

Juici#4667

Katılım
29 Ocak 2021
Mesajlar
9
Elmaslar
0
Puanlar
130
Yaş
22
Minecraft
AhmetC4
Nova skin çok iyi. Teşekkürler!
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!
Yukarı