Bulundu Minecraft Kastırmayan Mod Paketi Önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

crokzs

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
1
Minecraft
crokzs

Discord:

ramazan

Merhaba arkadaşım ile kendi bilgisayarım üzerine server açıp 1.12.2 hexxit mod paketini kurduk ama mod serveri kastırıyordu sistemim ideal NVDİA GTX 1050 Ti 4 GB VRam işlemci AMD Rayzen 3 3100 3.6GHz internetim download 46 Mbps nasıl kasmadan arkadaşım ile modlu survival oynaya biliriz veya kastırmayacak mod paketi öneriniz var mı 1.12.2 için daha çok dungeonlar da ve kale gibi yapılarda savaşıp güçlü ve özellikleri olan itemler kazanarak farklı tür yaratıklar ile savaşmak istiyorum önerilerinizi belirtin.

Kastırmayan mod paketi diye bir şey yoktur. Eğer ki modları optimize ederseniz kendi isteklerinize göre daha da alıngan çalışabilir.

Bu soru şey gibi olmuş kastırmayan shader pack var mı hocam maalesef bu mod ve packler bilgisayardan bilgisayara değişir misal benim bilgisayarım 1650 super versiyon hepsini açıyor ama belki sizinki daha düşük ve açamaz açsa da tat vermez gibi :)

Bence kastirmayan mod diye bir şey yok,benim bildiğim fps arttıran texcure pack vardır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl