Sol Reklam

Çözüldü Minecraft Kasma donma problemi yardım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ssd21

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
1
Puanlar
120
Yer
çorum
Minecraft
ismetkocak

Discord:

ismetkocak

Merhabalar 1.16.5 minecraft sürümünü kullanıyorum tiktokta canlı yayın yapıyorum tiktokta bana hediye atınca yukarıdan otomatik bloklar düşüyor ancak bloklar küçükte olsa büyükte olsa bir kasma oluyor bunun sebebini bir türlü bulamadım sıfırdan minecraft kurdum ancak yine olmadı format attım olmadı driverleri güncelledim olmadı javayı yüksek performansa aldım olmadı minecraft ayarlarını komple hızlıya çektim olmadı açıkcası ne yaptıysam olmadı. bilen arkadaşlardan bir yardım istiyorum lütfen gerekirse ücretli de olur hiç önemli değil.

Sistem Özelliklerim
Amd Rx5500 XT ekran kartı
16 gb ram
256 gb ssd harddisk
Ryzen 5 3600x İşlemci
1 tb harici harddisk

Blockların düştüğü dünya, boş (void) ise etrafı doldurak yani yapılar ekleyerek bu sorunu çözebiliriniz. **

Son düzenleme:
Driverlar güncel mi .)

Arkadaşlar iyice çaresiz kaldım inanın şu problemi çözebilecek 1 kişi bile yok mu bir çok insanda sistem özellikleri benden çok daha kötü olmasına rağmen hiç sıfır sıkıntı donma olmadan yapabiliyorlar bakın videosunuda bırakıyorum şuna bir kişi yardım etsın vallahi ücreti neyse onuda vereceğim artık çok bunaldım bu durumdan desteklerinizi bekliyorum canlar
bu arada sistemi de bi tık düşürdüm belki sistemden dolayıdır diye ryzen 3 3200g 3060ti asus koydum yine aynı malesef :( örnek videosu da aşağıda mevcuttur

Arkadaşlar iyice çaresiz kaldım inanın şu problemi çözebilecek 1 kişi bile yok mu bir çok insanda sistem özellikleri benden çok daha kötü olmasına rağmen hiç sıfır sıkıntı donma olmadan yapabiliyorlar bakın videosunuda bırakıyorum şuna bir kişi yardım etsın vallahi ücreti neyse onuda vereceğim artık çok bunaldım bu durumdan desteklerinizi bekliyorum canlar
bu arada sistemi de bi tık düşürdüm belki sistemden dolayıdır diye ryzen 3 3200g 3060ti asus koydum yine aynı malesef :( örnek videosu da aşağıda mevcuttur
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Modlu şekilde kullanıyorsanız optifine kurun mods klasörünün içerisine. Setblock yaptığınız an fps düşüşü yaratıyor. Normal sunucu kullanıyorsanız fastasyncworldedit (fawe) eklentisini kurun.

Esc > Ayarlar > Görüntü Ayarları > Performans > Fast Math (Hızlı Hesap) ve Hızlı İşleme ayarlarını açın.

Modlu şekilde kullanıyorsanız optifine kurun mods klasörünün içerisine. Setblock yaptığınız an fps düşüşü yaratıyor. Normal sunucu kullanıyorsanız fastasyncworldedit (fawe) eklentisini kurun.

Esc > Ayarlar > Görüntü Ayarları > Performans > Fast Math (Hızlı Hesap) ve Hızlı İşleme ayarlarını açın.
Merhabalar optifine kullanıyorum söylediğiniz ayarların hepsini denedim :)

Merhabalar optifine kullanıyorum söylediğiniz ayarların hepsini denedim :)
Sodium Kullanmayı Deneybilirsin
Fabric Kurduktan Sonra Sana Uygun Sürümü İndirip mods klasörüne atmayı denermisin.

Ben Sodiumdan DAha İyi Verim alıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!
Yukarı