Tanıtım Minecraft Kasabası | TOWN Survival Haritası (220x200) byMamisya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Anlamıyorum neden? her yaptığım haritayı tamamen doğaçlama yapıyorum. Bazen ciddi güzel projeler çıkartmak istediğimde bir taslak oluşturuyorum. Haritanın şeklini çiziyorum, sonra oyundan inşaasına başlıyorum. Fakat nedense her yaptığım harita birine/birilerine tanıdık geliyor. Veha daha önce haritayı kendileri kullanmış oluyor. Harita sahibi benim fakat adamlar ben yapmadan haritayı kullanmışlar. Nasıl oluyor bende anlamıyorum. Burada sana bir lafım yok @JustCiva_ ama neden böyle oluyorum anlamıyorum.
Dediğim baya etkilemiş seni. Haritanın özgün olduğundan asla şüphem yok, sadece tanıdık geldi.

Dediğim baya etkilemiş seni. Haritanın özgün olduğundan asla şüphem yok, sadece tanıdık geldi.
Sizin ile alakası yok, cümleniz de etkilemedi. Sadece her haritamın altına bu tarz yorum geliyor. Artık ben bile şüphe eder oldum. "Acaba bu haritayı bir yerden aldım da, benim mi haberim yok?" diye şüpheye düşüyorum. :melek:

Sizin ile alakası yok, cümleniz de etkilemedi. Sadece her haritamın altına bu tarz yorum geliyor. Artık ben bile şüphe eder oldum. "Acaba bu haritayı bir yerden aldım da, benim mi haberim yok?" diye şüpheye düşüyorum. :melek:
Minecraft olduğu için tarz şeyler normal. Fotoğraf açıları çok dar olduğundan dolayı böyle bir durum ile karşılaşıyor olabilirsin. Biraz daha genişletmeyi dene. ? ?

Gayet hoş ve başarılı bir çalışma :evet:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl