Tanıtım Minecraft Kaliteli Doku Paketleri | Texture Packs

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

IYusuf_DemirI

O Bir Yutupçu!
Elmaslar
1.321
Facebook
Yusuf Demir

Discord:

Yusuf Demir#4555

Kapak.png

ayrac.png

Minecraft doku paketleri adından da anlaşılacağı üzere oyun içerisinde bulunan materyallerinin fiziksel olarak görünümlerini değiştirmeye yarayan bir mod türüdür. Doku paketleri kullanılarak oyun içerisinde herhangi bir fps arttırımının mümkün olması ile birlikte, görünüş veya görüntü olarak güzel bir oyun deneyimi elde etmek sizlerin elinde.

Doku paketinin kurulumuna gelecek olursak forum içerisinde zaten birden fazla rehber konusu bulunmakta buna dair. Aşağıda ki adreslerden nasıl kurulacağına dair geniş bir rehber eğitimi alabilir veyahut yine aşağıda bulunan yazılı anlatım ile öğreniminizi sağlayabilirsiniz.

Nasıl kurulur?

-Doku paketini indirin (Zip dosyası olarak yüklendiği için içeriğini açmadan yani zip olarak yüklemelisiniz).
-Minecraft'ı açın.
-'Seçenekler'e (Options) tıklayınız.
-Daha sonrasında 'Kaynak Peketleri'ni (Resourcee Packs) kısmına tıklayınız.
-''Açık Kaynak Paketleri Klasörünü'' (Open Resource Packs) kısmına tıklayınız.
-Doku paketleri klasörü karşınıza çıkacaktır, burada ki kısma zip dosyasını direkt olarak sürükleyip bırakınız.
-Doku paketlerini artık yüklemiş bulunuyorsunuz, dilerseniz oyun içerisinden doku paketlerinden herhangi birini seçebilir ve oynayabilirsiniz!

Dipnot: Doku paketleri ile ilgili sürüm sorunları yaşayan arkadaşlar indirmiş oldukları doku paketlerinin sürümleri ile kendi oyun sürümlerini incelemeli ve uygun olan sürümde oynamalılar.

Naturalistic Realism [1.14]

Naturalistic Realism [1.14].png

Tweak (Improved Vanilla Style)

tweak (Improved Vanilla Style).png

Defult 3D

Defult 3D.jpg

Doku Craft The Saga Continues

2012-05-28_004203_2384022.jpg

Not: Yukarıda görmüş olduğunuz doku paketlerini 92Mb'lık bir zip dosyasına koymuş bulunuyorum hepsini bir paket halinde paylaşmak durumundayım müsait olmadığımdan ötürü. Paketlerin hepsi bir birinden güzel zaten o yüzden pek bir sorun oluşturacağını zannetmiyorum. İyi kullanımlar diliyorum.

Dosyayı İndirmek İçin Aşağıda ki Görsele Tıkla!

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Virüs Total Görüntülemek İçin Aşağıda ki Görsele Tıkla!

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Resimlere tıklanmıyor.

Ellerinize sağlık, güzel konu.

güzel bir konu ellerinize sağlık.

Listede olan birkaç eklentinin ismini çok daha önceden duymuştum ki en çok 2. sırada olan ilgimi çekti. Güzel konu olmuş :)

elinize sağlık

bilgilendirme ve gösterim için teşekkürler bazılarını kullanmıştım gayet kullanışlılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl