xVeryz
Yay Yok, İskelet Yok
- Elmaslar
- 42
- Minecraft
- Rotxeein
Discord:
rotxeein0
Öncelikle merhaba, Benim yeni istediğim bir skript yok. Fakat skriptime bir özellik gerekiyor.
Bu gördüğünz skript bir makasa sağ kliğe basılı tutunca bizi havaya fırlatmaya yarıyor.
Ben bunu her sağ tıkladığımızda yani bir kere tıkladığımızda 1 gücü gitsin. 20 gücü olsun istiyorum.
Sağ kliğe basılı tutarkende tek tek basarkende 1 er 1 er azalsın ve 0 a ulaştığında bizi havaya fırlatamasın.
Ve 5 saniye sonra otomatik olarak yenilensin ve bizi tekrar havaya fırlatsın böyle döngü olması lazım.
Gerçekten acayip derecede gerekiyor!
Yardım etmeye çalışan ve edenlere çok teşekkür ederim!
( Sadece bu dediklerim olsa yeter yenilendiğinde mesaj yazmasın. Çünkü başka bir şey yapıyorum. )
JavaScript:
rightclick with shears:
push the player forwards at speed 0.4
push the player upwards at speed 0.3
set {zararyok::%player%} to true
on damage:
if damage cause is fall:
if {zararyok::%victim%} is true:
cancel event
set {zararyok::%victim%} to false
Bu gördüğünz skript bir makasa sağ kliğe basılı tutunca bizi havaya fırlatmaya yarıyor.
Ben bunu her sağ tıkladığımızda yani bir kere tıkladığımızda 1 gücü gitsin. 20 gücü olsun istiyorum.
Sağ kliğe basılı tutarkende tek tek basarkende 1 er 1 er azalsın ve 0 a ulaştığında bizi havaya fırlatamasın.
Ve 5 saniye sonra otomatik olarak yenilensin ve bizi tekrar havaya fırlatsın böyle döngü olması lazım.
Gerçekten acayip derecede gerekiyor!
Yardım etmeye çalışan ve edenlere çok teşekkür ederim!
( Sadece bu dediklerim olsa yeter yenilendiğinde mesaj yazmasın. Çünkü başka bir şey yapıyorum. )