Tanıtım Minecraft Java & Bedrock sürümleri Türkiye fiyatlandırmasıyla satışa çıktı!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bedrock edition güzel bir girişimdi fakat o kadar insana java'dan bedrock'a geçmeleri için bir sebep veremiyordu mojang. önce cross-platform sonra da tamamen bedrock dolu bir piyasa görmeyi umuyorum.

for windows yazıyor orada yeni pre almayı düşünüyordum umarım macosta çalışıyordur
Paylaşım yapılan ilk gönderide ki bağlantıdan direkt olarak java & bedrock satın alım sayfasına ulaşabilirsiniz.

bedrock edition güzel bir girişimdi fakat o kadar insana java'dan bedrock'a geçmeleri için bir sebep veremiyordu mojang. önce cross-platform sonra da tamamen bedrock dolu bir piyasa görmeyi umuyorum.
Zaten mobil üzerinden doğan sürüm oldu bedrock. Daha sonrasında bunu geliştirmeye devam edip, diğer platformlarla cross-platforma geçirdiler.

Fakat bilgisayar için kesinlikle Java sürümü vazgeçilmez. Bir şekilde Mojang tarafından resmi olarak Java & Bedrock cross-platform gelmeli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl