Tanıtım Minecraft | ItemRenamerReloaded Plugin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Yunus Oğuzhan

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
0
Minecraft
CrosCaptan

Discord:

Yunusgames92

Minecraft Sürümleri
1.12.x / 1.21.x
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Merhaba Arkadaşlar bugün size geçenlerde bulduğum güzel bir plugini tanıticam youtubeye videosunuda çektim baya faydalı bir plugin olduğunu düşünüyorum.

Simdi Gelelim ItemRenamerReloaded plugini nedir, ne işe yarar, faydaları nelerdir, bunu öğrenicez.

ItemRenamerReloaded Plugini nedir = İtemlere isim verebilen ve açıklama kısımları oluşturduğunuz bir eklenti ve rgb renk desteğinede sahiptir bu baya iyi ve iyi bir görünüm sağliyor.

Desteklediği sürümler 1.12.x / 1.21.x sürümleri arasında hepsini destekliyor

/rename <Özel ad>

Örnek = /rename &bMidasın Kılıcı
  • Herhangi bir eşyayı elinizde tutarken, onun ismini kolaylıkla değiştirebilirsiniz .
  • "Özel ad" parametresi olmayan bu komut , bir öğeye atadığınız özel adı kaldıracaktır .
  • Özel özellik! Oyuncularınız kendi öğelerini yeniden adlandırdığında özel bir Minecraft sesi çalın

2024-11-18_13.02.54.webp

2024-11-18_13.02.56.webp

/setlore <Satır numarası> <Özel bilgi metni>

Örnek = /setlore 1 &dKadim Kalıntı

• Elinizde bir eşya tutarken, oluşturmak veya değiştirmek istediğiniz bilgi satırını ve özel metnini belirtin .
  • "Özel bilgi metni" parametresi olmayan bu komut , bilgi satırını metniyle birlikte kaldıracaktır .

• Özel özellik! Bir oyuncunun bir öğeye ekleyebileceği bilgi satırlarının sayısını, yapılandırmada tek bir satırı değiştirerek istediğiniz gibi sınırlayabilirsiniz (aşağıda daha fazla bilgi bulabilirsiniz) .
  • Özel özellik! Oyuncularınız eşyalarına bir bilgi eklediğinde özel bir Minecraft sesi çalın!

/irr <yeniden yükle/yardım>

• Eklentiyi yeniden yüklemek ve eklenti yardım sayfasını görmek için ana eklenti komutu .

Simdi bunu niye tanıtıyorsun diyorsanız youtubede video çekmiştim biraz abone toplamayı düşündüm faydalı olur diye çok yaygın olmiyan pluginlerin videolarını çekmeyi düşünüyorum. Kanalıma göz atmayı unutmayın videolarımı beğenerek beni desteklemiş olursunuz, Simdiden Teşekkür ederim

Biraz youtubede acemiyim ama yinede elimden geleni yapmaya çalıştım

Kanalımın ismi = CrosCaptan

Kanal Linki =
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Kapak 4.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl