Minecraft İndirime girer mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ahmet.kaya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.581
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ahmet.kaya

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Yasaklandı
Elmaslar
3
Minecraft
AhmetGayaReal

Discord:

ahmetkaya001

Minecraft satın almak istiyorum ama crack hali bedava iken 500 tl vermekte istemiyorum sizce yakında Minecraft indirime girer mi?

Premium versionu yılda 1 bilemedin 2 defa nadir bir şekilde indirime girer.

Minecraft satın almak istiyorum ama crack hali bedava iken 500 tl vermekte istemiyorum sizce yakında Minecraft indirime girer mi?

Bekleme, bekleyeceğin günler zarar edersin direk al bence beklemenin manası yok.

bazı satış plartformlarında herşeyi değişenler satılıyor almak mantıklımı?

Deneyimlerimce almanı önermem hesabı aldıktan bir süre sonra giriş sağlayamıyorsun ve satıcı senle muhattap bile olmuyor sitenin desteğinin bile umrunda değil anca mahkemeyle uğraşırsan iadeni alabilirsin.

bazı satış plartformlarında herşeyi değişenler satılıyor almak mantıklımı?
Satış platformlarından alınan hesaplar çoğunlukla çalıntı hesaplar veya cc yapılmış hesaplar oluyor.Önceden aldığım mc hesabının microsoft hesabından 100k+ yakın satın alım yapılmıştı iade ettim.Başkasından alıp satıyorum bahanesini sıklıkla kullanıyorlar.

biz en iyisi cracktan devam saolun :D

Sanmıyorum hocam.

Aslında ara sıra indirime giriyorda şuan fiyatı uçtuğu için pekte indirimli hali hoş durmaz

Şuan xbox app'i üzerinden alırsanız 959tl'ye düşmüş durumda, bunun haricinde daha büyük bir indirim bekliyorsanız en yakın yılbaşı indirimi var onun haricinde hiç bir indirim tarifeleri yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl