Tanıtım Minecraft İlk Map Denemem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

iLoseTheWin

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
8
Minecraft
iLoseWin
Merhaba Bugün Kafama Esti Bir Map Yapayım Dedim İlk Yaptığım Map Çalışması Nasıl Sizce Gelişir Mi?

2024-12-04_15.26.55-min.webp
2024-12-04_15.27.06-min.webp
2024-12-04_15.27.14-min.webp
2024-12-04_15.27.21-min.webp
2024-12-04_15.27.27-min.webp

Envoy etkinliği veya pvp için kullanılabilir biraz daha doldurursanız etrafı daha hoş bir harita çıkacağını düşünüyorum. Emeğinize sağlık mc_elmas

Yapım aşamasında olmasına rağmen hoş görünüyor, tam olarak neye hizmet edecek bu map?

Yapım aşamasında olmasına rağmen hoş görünüyor, tam olarak neye hizmet edecek bu map?
Güzel Bir Şekilde Geliştirip Bir Lobi Şeklinde Yapıp Ücretsiz Paylaşacağım Forumda.

Elinize sağlık gayet hoş duruyor, inşa etmeden önce bir kompozisyon oluşturup öyle başlamanızı tavsiye ederim.
Terrain için şu boyama satırını kullanabilirsiniz, bir tık daha hoş durur

//re #arcangle[0][30][2][-o] moss_block,dirth_path "[-o]'dan sonra boyayacağın blokları yazabilirsin, fakat 2 den fazla yazmamanı tavsiye ederim aksi taktirde kötü bir görünüm oluşturur

Öncelikle kendini kod kısmında geliştirmeni tavsiye ederim gobrush gopaint gibi eklentiler kullanabilirsin başlangıç için gayet iyisin başarılar dilerim

İlk denemene göre gayet iyi başarıların devamını diliyorum eline sağlık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl