Anı Minecraft ile nasıl ve ne zaman tanıştınız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
5 yaşımda halamın aldığı tablette yanlışlıkla satın alarak

Kuzenin açtığı 1.7.2 sunucuda boş boş lapis kazarken sıkılıp kuzene sorarak plugin işlerini öğrenip sunucu açarak başladım.

Yılı tam olarak hatırlamıyorum ama herkesin özlem giderdiği internet cafelerde oynadığımız o hunger games zamanları tanışmıştım.

Merhaba sevgili Mc-Tr forumu üyeleri bugün odamı temizlerken aklıma bir anım geldi Minecraft ile tanıştığım ilk gün. Daha sonra sizin Minecraft ile nasıl tanıştığınızı merak ettim.

Öncelikle ben kendimden başlayayım sanırım 1.2.5 sürümünde başlamıştım yani o zamanlar daha hiçbir oyun ayarını bilmiyordum etraf hep sis kaplıydı 2 blok ötesini göremiyordum 1.6 sürümüne kadar öyle oynamıştım daha sonra Hexxit mod paketi meşhur olmuştu onu indirip oynadım ve çok sevdim o günden sonra Minecraft hayatım oldu diyebilirim peki ya siz nasıl tanıştınız sizin anılarınızı da dinlemekten memnuniyet duyarım yorumlarınızı bekliyorum.??
.

Son düzenleme:
2011 yılının nisan ayında zaten skyrimin duyurulmasıyla skyrim çıkana kadar oyun arama kararı vermiştim o zamanlar pekte popüler olmasada minecraftı yabancı kaynaklardan bulmuştum o zamanlar tl cinsiyle 45-50 tl ye gelen bi fiyatı vardı alayım oynayayım dolandırıcıysada 50 lira helali hoş olsun dedim :D o gün bu gündür oynuyoruz devam ediyoruz.

Han kanal olabilir, o aralar saklambaç falan çekiyordu.

1. Sınıftaydım ilkokılda abim eve bi cd getirmişti arkadaşı vermiş bana dediki Minecraft diye bi oyun var onu verdi arkadaşım demişti bi açtı oyunu hayatım değişti

mcpenin gri temaya sahip olduğu yıllarda mineplex skywars oynardım beta 1.2.6 sürümleriydi

okula gidecegim sabahin köründe 6 da team extremden indirmistim ve ne nasil oynandigini bilmiyordum oyle tanismistim

Arkadaş ortamı, Burak Oyunda ve LeHamam sayesinde tabii ki.

Kuzenimin çağırması ile, babamın telefonuna kuzenimin kurduğu APK minecraft ile başlayıp, internet cafeden sunuculara bağlanarak tanıştım.

Ne? Çok oldu.. 1.8 sürümü yeni gelmiş internet kafeye falan kaçardır.
Tüh.

Minecraftı ilk Videoyun sayesinde tanıdım sanırım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl