Anı Minecraft ile nasıl ve ne zaman tanıştınız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kuzenim Sayesinde Oynamaya Başlamıştım. O Zamanlar Tam Oynamayı Bilmiyordum Tabii :D

2013 Kuzenim oynuyordu nether falan gitmişti babama dedimki bende bundan istiyorum babam ben bilmem dedi telefonuma apk indirdim oynuyorum sonra pc aldı babam arkadaşıma önerdim bunu beraber oynayalımmı nasıl oynucaz dedi sonra onun babası sonoyuncuyu söyledi bize tabi o zaman ne bilcez girdik lobide npclere gelip yukarı fırlatılıyoruz yerleri kırmaya çalışıyoruz sonra creative npcsine bastım birden başka yere ışınladı falan öyle öyle öğrendim şimdi ise sunucu kuruyorum nerden bileyim bir kuzenim sayesinde sunucu kuracağımı?

Minecraft ile 2012 veya 2013 yılında tam hatırlamıyorum, kardeşim gibi gördüğüm birisi sayesinde tanıştım.

dayım sayesinde başlamıştım,garibime giden ilk şey ineğin atlardan daha hızlı koşmasıydı :D

Okuldaki Arkadaşım Sağol Mcpe İle Tanıştırmıştı 2015 te fln

Abim ve büyük kuzenim beraber telefondan Minecraft oynuyorlardı bende oynamak istiyordum fakat oynatmıyorlardı daha sonra ise yeni bir bilgisayar aldık ve o bilgisayardan Minecraft'ı indirdiler daha sonra ise benim 5 yıllık Minecraft maceram başladı.

2015 yılında youtube sayesinde tanıştım
hep videolarını filan görüyordum
deneyeyim dedim
o gün bugündür minecraft oynuyorum

ytden zamaninda izliyordum video
ondan sonra basladim

Yanlış hatırlamıyorsam 2013'te kuzenim sayesinde tanışmıştım.

Apartmanda bir arkadaşım vardı telefonda oynuyordu sonra benım telefona felanda yuklemısdı ozamandan berı 2014

Bir arkadaşım sayesinde duymuştum minecraft ı fakat bir türlü indiremiyordum indirmem ortalama 1 haftamı almıştı :D
tarih olarakta ortalama 2014-2015 senesi olması lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl