Çözüldü Minecraft Hypixel Ban

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ZeroPoint
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 992
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Z

ZeroPoint

Ziyaretçi
Minecraft Hypixel sunucusunda 1ay ban yedim hile açtığım için.Hesabı satarken sattığım kişi görebilir mi ban yediğimi?

Eğer satış öncesi sizden ekran paylaşımı açıp hypixel'e girmenizi isterse evet görebilir başka türlü göremez diye biliyorum.

Eğer satış öncesi sizden ekran paylaşımı açıp hypixel'e girmenizi isterse evet görebilir başka türlü göremez diye biliyorum.
Banım 1ay sonra bitecek.Ben banım bittikten sonra satacağım.Minecraftta veya hypixel de ban geçmişi diye bir şey var mı?

Banım 1ay sonra bitecek.Ben banım bittikten sonra satacağım.Minecraftta veya hypixel de ban geçmişi diye bir şey var mı?
Bir bilgim yok bence yoktur diye düşünüyorum çünkü bana göre saçma.

Bildiğim kadarıyla aldığınız cezaların kaydı tutuluyor. premium hesabınızı sattığınız kişi hypixel'e destek açarsa aldığınız cezaları görüntüleyebilir.

Milleti dolandırma reis utanmıyormusun

Minecraft Hypixel sunucusunda 1ay ban yedim hile açtığım için.Hesabı satarken sattığım kişi görebilir mi ban yediğimi?
Hesabı satacağınız kişiye yalan söylemek yerine Hypixel'den yasaklandığınızı söylerseniz daha iyi olacaktır. Sorunuzu cevaplamak gerekir ise Hypixel'in Herkese Açık API'ı mevcut olup, bu API aracılığı ile bütün Watchdog kayıtlarını görebilmektedir.

API dökümantasyon adresi:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Direk hesabın banlandığını söylersen başın belaya girmez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl